To je to što me zanima!

Ne dam ti autogram: Matthew Perry izvrijeđao obožavateljicu

Glumac je nepoznatu djevojku izvrijeđao na parkingu restorana. Rekao joj je kako mu serija 'Prijatelji' više ništa ne znači jer je snimanje završilo još 2004. godine
Vidi originalni članak

Obožavam seriju ‘Prijatelji’. Htjela bih vaš autogram i fotografiju, rekla je nepoznata djevojka Mathhewu Perryju (43).

Glumac ju je izvrijeđao na parkingu restorana. Rekao joj je kako mu ta serija ništa ne znači jer je snimanje završilo 2004.

Početkom prošle godine trebao je zaživjeti njegov show 'Mr. Sunshine', no uskoro je propao. Glumac je u listopadu prošle godine nakon prodaje ljetnikovca u Malibuu za 72,9 milijuna kuna na prodaju stavio i kuću u Los Angelesu vrijednu 30,7 milijuna kuna. To je bila treća nekretnina koju je glumac odlučio prodati u nekoliko mjeseci. Tada nije bilo poznato zbog čega se zvijezda 'Prijatelja' odlučila na njihovu prodaju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • shulipuh 02.06.2013.

    iako nije lijepo od njega što nije strpljiv s obožavateljima, razumijem to s prijateljima. 20 godina sluša samo o njima i sve što on je za ljude je chandler iz prijatelja. zamislite da tako živite 20 godina, da svi samo tupe o njima. nikog nije briga za njegove druge uloge, samo za prijatelje. nije matthew niš gori po tom pitanju od ostalih iz ekipe... svi su tak prošli. pretpostavljam da to "ništa mi više zna znače" ne znači da nije zahvalan za tu priliku koja mu je promijenila život, nego da je prerasao to razdoblje u životu. a zar ije to i bolje? bolje nego da još uvijek živi u prošlosti i na staroj slavi. prijatelji su bili dobri, ali su završili prije 10 godina. vrijeme nije stalo.

  • serpentine 20.09.2012.

    A tko bi znao za njega da nije bilo Prijatelja?

  • Bruce_Lee 20.09.2012.

    Matthew Perry niti si mi značio tad ni sad ni nikad ko štijača lopata izgledaš! ovo nije uvreda već lagana usporedba! zato ne briši ovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare