To je to što me zanima!

Ne izlazi iz kuće otkad ju je pretukao član One Directiona

Nije u redu da muškarac tuče ženu i zaslužio je zatvorsku kaznu, rekla je Ana Becerra koja je čekala Tomlinsona na aerodromu u Los Angelesu kako bi dobila autogram
Vidi originalni članak

Louis Tomlinson (25) udario me bez ikakvog razloga, ispričala je Ana Becerra (22). Čekala ga je s prijateljicom na aerodromu u Los Angelesu kako bi dobila autogram i zajedničku fotografiju, a umjesto toga ju je napao i ozlijedio. Ima ogrebotine na lijevom kapku i uhu te ga je tužila.

- Nije u redu da muškarac tuče ženu i zaslužio je zatvorsku kaznu - rekla je Becerra.

Nakon incidenta boji se izaći iz kuće zbog prijetnji fanova. Tomlinson je također napao i srušio na tlo fotografa koji ga je pokušao slikati s djevojkom Eleanor Calder (24).

Opravdavao se da je nasrtao na njega te tvrdi da su obožavateljice napale Eleanor. Policija ga je uhitila i pustila nakon što je platio jamčevinu od 137.000 kuna. Ako sud odluči da je kriv, može dobiti šest mjeseci zatvora i novčanu kaznu. Pjevač je unajmio odvjetnika Martina Singera, koji je branio mnoge holivudske zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • Judita👥 17.03.2017.

    umišljene zvijezde

  • Tamara34 13.03.2017.

    Ne razumijem tu zaluđenost prema "slavnim" osobama.

  • ginkoforte 11.03.2017.

    toliko podlih, lažljivihljudi ima na ovom svijetu... bio sam s jeednom 4 mjeseca, dao sam joj sve sto imam ja, a ispostavilo se da je toliko podmukla, nisam bio spreman na potpuno novu razinu podmuklosti. fakat jadno. prica okolo da cu joj slomit noge! a ona je ta koja maltretira moju obitelj i prijatelje, ja sam se samo htio maknuti od te psihijatrije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare