To je to što me zanima!

Ne mogu odustati: Dolazi još filmova iz popularnih franšiza

Studio iza franšiza 'Igre gladi' i 'Sumrak', Lionsgate, namjerava nas još jednom počastiti filmovima iz ovih franšiza. Bella i Edward uistinu nikad neće umrijeti, bili oni vampiri ili ne
Vidi originalni članak

U današnje doba je posjedovanje franšize najbitnija stvar koju jedan studio može učiniti. A Lionsgate, studio iza franšiza 'Igre gladi' i 'Sumrak' ima probleme s odustajanjem.

Premda je u pitanju studio koji nije toliko velik kao Warner Bros. ili Disney, i dalje su u pitanju dvije franšize koje su uspjele zaraditi značajnu svotu novca svojem studiju. Naravno, jednom kad su franšize gotove, pitanje je što studio dalje može učiniti.

A odgovor kojeg Lionsgate ima je neodustajanje od ikoje franšize.

- Puno se tu priča još može ispričati i spremni smo ih svima pokazati jednom kad naši scenaristi budu spremni - izjavio je predsjedavajući u Lionsgateu, Jon Feltheimer, na sastanku s ekonomskim analitičarima.

 

Jasno, sve dok autorice ove dvije franšize, Suzanne Collins i Stephenie Meyer, ne kažu kako se slažu s nastavljanjem filmskog serijala, ništa od toga. Naravno, Lionsgate svoju ideju misli pojačati značajnom svotom novca, pa stoga mislimo kako će se i autorice rado složiti s planom da se ovi serijali nastave unedogled.

Podsjetimo, potpredsjednik Lionsgatea, Michael Burns, izjavio je još 2015. kako će 'Igre gladi' živjeti i dalje putem serijala prequela.

Još tada je Jennifer Lawrence (ove jeseni nam dolazi u psihološkom hororu 'mother!') izjavila kako nema namjeru nastaviti glumiti u tom serijalu, a kako Kristen Stewart i Robert Pattinson imaju karijere u drugačijoj vrsti filmova, sumnjamo da bi i oni željeli reprizirati uloge Belle i Edwarda u nekoj novoj 'Sumrak sagi'.

Ipak, njihove želje nisu nešto što će interesirati jedan studio poput Lionsgatea, pa tako možemo očekivati nove 'Igre gladi', kao i još tragikomičnih vampira i vukodlaka u skorašnje vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • champion_1 15.08.2017.

    eto na što je danas spala filmska umjetnost. gdje su filmovi kao serpico, the admiral, the imitation game, rocky, all the president's man i sl? tužno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare