Obavijesti

Show

Komentari 1

Ne mogu odustati: Dolazi još filmova iz popularnih franšiza

Ne mogu odustati: Dolazi još filmova iz popularnih franšiza
8

Studio iza franšiza 'Igre gladi' i 'Sumrak', Lionsgate, namjerava nas još jednom počastiti filmovima iz ovih franšiza. Bella i Edward uistinu nikad neće umrijeti, bili oni vampiri ili ne

VIDEO

U današnje doba je posjedovanje franšize najbitnija stvar koju jedan studio može učiniti. A Lionsgate, studio iza franšiza 'Igre gladi' i 'Sumrak' ima probleme s odustajanjem.

Premda je u pitanju studio koji nije toliko velik kao Warner Bros. ili Disney, i dalje su u pitanju dvije franšize koje su uspjele zaraditi značajnu svotu novca svojem studiju. Naravno, jednom kad su franšize gotove, pitanje je što studio dalje može učiniti.

Blitz Film i Video distribucija

A odgovor kojeg Lionsgate ima je neodustajanje od ikoje franšize.

- Puno se tu priča još može ispričati i spremni smo ih svima pokazati jednom kad naši scenaristi budu spremni - izjavio je predsjedavajući u Lionsgateu, Jon Feltheimer, na sastanku s ekonomskim analitičarima.

Blitz Film i Video distribucija

 

Jasno, sve dok autorice ove dvije franšize, Suzanne Collins i Stephenie Meyer, ne kažu kako se slažu s nastavljanjem filmskog serijala, ništa od toga. Naravno, Lionsgate svoju ideju misli pojačati značajnom svotom novca, pa stoga mislimo kako će se i autorice rado složiti s planom da se ovi serijali nastave unedogled.

Podsjetimo, potpredsjednik Lionsgatea, Michael Burns, izjavio je još 2015. kako će 'Igre gladi' živjeti i dalje putem serijala prequela.

Još tada je Jennifer Lawrence (ove jeseni nam dolazi u psihološkom hororu 'mother!') izjavila kako nema namjeru nastaviti glumiti u tom serijalu, a kako Kristen Stewart i Robert Pattinson imaju karijere u drugačijoj vrsti filmova, sumnjamo da bi i oni željeli reprizirati uloge Belle i Edwarda u nekoj novoj 'Sumrak sagi'.

Ipak, njihove želje nisu nešto što će interesirati jedan studio poput Lionsgatea, pa tako možemo očekivati nove 'Igre gladi', kao i još tragikomičnih vampira i vukodlaka u skorašnje vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode