To je to što me zanima!

'Ne mogu vjerovati da taj glas izlazi iz takve sitne djevojčice'

Ti kao da si došla iz nekog anđeoskog zbora - komentirao je maestro Šljivac i priznao da je vrlo teško odabrati između dvije jednako sjajne, ali potpune suprotnosti
Vidi originalni članak

Trinaestogodišnja Osječanka Karla Forjan i petnaestogodišnja Ela Jerković iz Žrnovnice žiriju su zadale najjaču glavobolju druge sezone 'Zvjezdica'. Njihove su izvedbe pjesama 'Natural Woman' Arethe Franklin i 'Nocturno' Olivera Dragojevića oduševile Vannu, Alku, Zdravka, Enisa i Luku.

- Ja ne želim ostati u ovom šou bez tvog glasa koji je tako jedinstven - kazala je Vanna Karli, a njezin je glas nahvalila i Alka Vuica.

- Tvoj glas je nevjerojatan, to je takva moć. Ne mogu vjerovati da taj glas izlazi iz takve sitne djevojčice - kazala je. 

Karla ih je oduševila snagom, a Ela svojom nježnom, prekrasnom bojom glasa. 

- Ti kao da si došla iz nekog anđeoskog zbora - komentirao je maestro Šljivac, koji se složio s ostalim članovima žirija i priznao da je vrlo teško odabrati između dvije jednako sjajne, ali potpune suprotnosti. 

Tko će ići dalje, doznat ćete večeras u 20 sati na RTL-u.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • krmetar 24.03.2016.

    tko smislja ove pedofilske emisije da mi je znat...

  • blondie33 24.03.2016.

    Ufff.Ne znam,meni mala plavuša više legla uhu,ova druga je dobra ali čini mi se malo preglumljen vokal kao imitiranje dok mi plava čisto pjeva,baš mi je nekako sva neka emocija.Bit će gadno!

  • St. Jimmy 24.03.2016.

    Da sam kojim slučajem ja u žiriju ovog trena bih dao otkaz. Izbaciti bilo koju od njih dvije je zločin. Ja ne bih mogao, majke mi. Dvije potpuno različite po glasu i vjerojatno žanrovski, ali obje fenomenalne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare