To je to što me zanima!

Nedostaje joj: Madonna zbog sina ponovno seli u Englesku

Madonnin sin Rocco još od prosinca živi s ocem, Guyjem Ricthijem u Londonu. Pjevačica je spremna pomiriti se s bivšim suprugom i ostati, ako treba, živjeti blizu njih
Vidi originalni članak

Pjevačica jedva čeka da završi s koncertima i odleti u Englesku. Želi razgovarati s bivšim suprugom i vidjeti sina. Sve će učiniti za Rocca, rekao je Madonnin prijatelj za Daily Mirror.

Madonna (57) planira preseliti se u London kako bi bila što bliže sinu Roccu (15), koji više ne želi živjeti s njom nego s tatom Ritchiejem.

Otkako se njihov sin preselio ocu i počeo studirati u Londonu, pjevačica i redatelj svoju su svađu odveli pred sud gdje su htjeli započeti legalnu bitku oko srbništva za sina. Sudac im je savjetovao da se dogovore izvan suda jer ova štete samo Roccu. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • --- DAVOR --- 20.03.2016.

    Ne vjerjuem da joj tolko fali jer se ponaša ko 13-godišnjakinja koju je dečko ostavio pa cuga i uništava se i cmolji. Ona je control freak i ako nije po njezinom želi iskočit iz kože jer se osjeća nemoćno. To je bolest a ne majčinska ljubav jer da je onda bi to opet bio neki sindrom opsjednutosti jer ovakvo ponašanje nije prirodno pogotovo jer nije da ga nije vidjela godinama nego možda par tjedana.

  • kung fu panda 19.03.2016.

    malom dojadilo da ga frendovi zezaju da ih upozna sa mamom

  • 19.03.2016.

    mali je isti tata

Komentiraj...
Vidi sve komentare