To je to što me zanima!

Ne može izdržati bol: Batina udovica otišla je sinu u Pariz

Baki i ocu će se uskoro pridružiti i unuka Dina, koja je s Batom bila bliska i više se povjeravala djedu nego roditeljima. Batina mezimica sad želi biti uz oca i baku
Vidi originalni članak

Supruga pokojnog Bate Živojinovića, Lula, rekla je da ju svaka sitnica u stanu previše podsjeća na supruga i da ne može izdržati bol. Zato je otputovala u Pariz sinu Miljku (54). Želi umiriti sina, koji zbog optužbi za gospodarski kriminal nije bio ocu na sprovodu. 

Batu je posljednji put vidio prije pet godina, kad ga je posjetio. Posljednja želja glumačke legende, da još jednom zagrli Miljka, nije mu se ostvarila. Lula i Miljko zajedno su u crkvi zapalili svijeću jer Bata bi, da je živ, jučer slavio 83. rođendan. 

Na glumčevu grobu u Beogradu svijeće su zapalili unuci Dina i Velimir Živojinović, koji su na groblje došli s prijateljima. U tišini su stajali više od jednog sata. 

Baki i ocu u Parizu će se uskoro pridružiti i unuka Dina, koja je s Batom bila bliska i više se povjeravala djedu nego roditeljima. Batina mezimica sad želi biti uz oca i baku jer, kaže, zna da je Lula shrvana. 

Glumac je umro prošli jesec od posljedica gangrene, srčane bolesti i dijabetesa. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Gradina123 08.06.2016.

    Vijest za onu stvar.

  • cajger 08.06.2016.

    haha , jedva je dočekala da može nekam šmugnut

  • Emanuela13 08.06.2016.

    Bata je bio glumcina,ali ljudi moji,te price kako ne moze ona tu zivjeti jer ju sve podsjeca na njega su mi malo napuhane. tesko je ali se moras nauciti nositi s njim. U par god sam ostala bez oca, sestre i majke i nisam pobjegla...gdje god dodjem oni su mi u mislima, i uvijek me nesto podsjeti na njih,jednostavno si moras posloziti stvari u glavi, zivot je takav...

Komentiraj...
Vidi sve komentare