To je to što me zanima!

Ne možete se sakriti: Punisher dolazi i kazniti će sve krivce

Legendarni ubojica iz stripa, Punisher, na velikim se ekranima i nije proveo baš dobro, pa smo mi i dalje oprezni glede novih ekranizacija. No tko zna, možda nas iznenade
Vidi originalni članak

Nakon prve sezone 'Daredevila' postalo je jasno da ćemo Marvelove superjunake gledati nešto češće na malim ekranima. 'Daredevil', serija o odvjetniku, kojem je nesreća oduzela vid, ali je pojačala sva ostala čula, dobila je i odlične kritike, a i publika ju je prihvatila bez prigovora.

Stoga nije bilo iznenađujuće kada je za drugu sezonu serije najavljeno nešto više tradicionalnih Daredevilovih protivnika, koji su možda malo poznatiji javnosti od glavnog negativca iz prve sezone, Kingpina.

Samo mjesec dana prije izlaska, dobili smo i prvi 'pošten' foršpan u kojem je otkriven Punisher (Jon Bernthal) u svojem tipičnom nasilnom izdanju. No osim njega, dodana je i Elektra (Elodie Yung).

Hoće li i ovaj put ljubav između Daredevila i Elektre završiti nesretno se još ne zna. Punisher za sada ostavlja dojam da bismo mogli zaboraviti loše ekranizacije s Dolphom Lundgrenom i Thomasom Janeom, a da bi više mogao sličiti izvrsnom filmu s Rayem Stephensonom iz 2008. godine.

Pogledajte video

Serija diljem svijeta stiže na male ekrane 25. ožujka, a hoće li odmah postati dostupna i u Hrvatskoj saznati ćemo uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dominion_1 17.02.2016.

    Just passing by 🤓

  • El Tractor 16.02.2016.

    Daredevil je brutalan, a inače nisam neki fan takvog žanra, ali serija (barem prva sezona) je vrh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare