To je to što me zanima!

Borba s gravitacijom: LiLo (26) obilazi trgovine bez grudnjaka

Glumica je snimljena tijekom obilaska trgovina odjećom. U bijelom topiću golih leđa ispod kojeg nije nosila grudnjak u prvom planu bile su njezine obješene grudi
Vidi originalni članak

U obilazak dućana u Los Angelesu problematična glumica uputila se bez grudnjaka. U bijelom topiću golih leđa i jeans hlačicama, Lindsay Lohan (26) snimljena je s cigaretom u ruci prije ulaska u trgovinu odjećom. U prvom planu bile su njezine gole obješene grudi. Za razliku od zvijezda koje su podlegle trendu plastične kirurgije, glumica se ponosi svojim prirodnim oblinama.

Prije sedam godina priznala je da se osjećala nesigurno jer se kasno razvila zbog čega je stavljala umetke u grudnjak. No, u prosincu prošle godine pozirala je za Playboy u stilu Marilyn Monroe.

- Seks i seksualnost su dio prirode i idu zajedno s prirodom. Važno je da upoznate sebe i svoje tijelo jer vam to daje samopouzdanje, a ženama je u životu samopouzdanje veoma potrebno. Na ovom svijetu dominiraju muškarci, tako da je bitno da upoznate sebe i svoje tijelo - izjavila je tada crvenokosa glumica.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • manibabac 19.08.2012.

    Ni cica ni guzice

  • alladin_1 19.08.2012.

    ovakvo ravno dupe, pa viseće cice a samo 20-tak godina, kako će to izgledati sa 40....ma ne bih bicikl na to naslonio...ovi Ameri su odavno zaboravili kako treba izgledati mlada djevojka. Jedra, tvrda i čvrsta, sa kožom jedan broj premalom !!

  • marija1411 19.08.2012.

    ponosi se prirodnim oblinama pa jedino joj je onaj špek sa strane prirodan a silikoni ko silikoni objese se do poda

Komentiraj...
Vidi sve komentare