To je to što me zanima!

Ne očajava za Wimbledonom: Borna Ćorić jurca na jet-skiju

Tenisač Borna Ćorić je prije utakmice Vatrenih s Rusijom pokazao kako, osim što je vješt s teniskim reketom i lopticama, može i žonglirati...
Vidi originalni članak

Nakon što je prošlog tjedna ispao u 1. kolu teniskog turnira u Wimbledonu, tenisač Borna Ćorić (21) nije dugo očajavao. Sa sestrom Brunom (23) i bliskim prijateljima zabavlja se po jadranskoj obali. Vesela ekipa provodila se u šibenskom klubu kraj plaže, a uživali su u koktelima. 

- Ekipa za opuštanje. Ovo je posljednji dan prije nego što mi se trener pridruži - komentirao je Borna. 

Koji dan ranije posjetio je Petrčane kod Zadra gdje je jurio na jet-skiju i utrkivao se s prijateljem.

- Hasta la vista, baby - komentirao je svoju fotografiju Borna koji se uživio u morske radosti. Njegov odmor ubrzo je 'zapeo za oko' ljubiteljima tenisa koji su ga upitali je li taktički ispao s Wimbeldona kako bi se stigao zabaviti. 

- Igra se i svjetsko, nije on budala - komentirali su fanovi Bornino ispadanje protiv 67. igrača svijeta, Rusa Daniila Medvedeva. Drugi su stali na Borninu stranu opravdavši njegovo rano ispadanje s turnira. 

- Jedan trofej je bio dovoljan, ostavit će nešto i za Federera - napisali su misleći na Ćorićevo pobjedu protiv drugog igrača svijeta Rogera Federera (36) i osvajanja turnira u Halleu. Borna je prije utakmice Vatrenih s Rusijom u subotu pokazao kako osim što je vješt s teniskim reketom i lopticama, ide mu i žongliranje.

- Kada te udari uzbuđenje prije utakmice - pohvalio se tenisač. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kinezojapanac 10.07.2018.

    Ovaj Coric je cisti ćorak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare