To je to što me zanima!

'Ne opterećujem se što nisam još majka, sve u svoje vrijeme'

Kao i prethodnih godina, Rozga će ulazak u Novu godinu proslaviti radno. Nastupa u Crnoj Gori te kaže da očekuje dobru atmosferu i odličnu zabavu....
Vidi originalni članak

Često pomislim da previše radim i ne posvetim sebi dovoljno vremena, ali ja sam radoholičarka i protiv toga ne mogu, rekla nam je Jelena Rozga (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smatra kako unatoč brojnim obvezama ne zapostavlja ljude koje voli te, ističe, trudi se biti i s obitelji i prijateljima te s njima podijeliti sve lijepe i ružne trenutke. O 2018. kaže da je bila uspješna godina, s više od stotinjak nastupa diljem Hrvatske, ali i izvan nje.

- Toliko je bilo lijepih trenutaka da ne znam koji bih posebno izdvojila, bila je ovo godina puna poslovnih noviteta, uspjeha i privatno s puno smijeha i radosti - kaže pjevačica.

Kao i prethodnih godina, ulazak u Novu godinu proslavit će radno. Nastupa u Crnoj Gori te kaže da očekuje dobru atmosferu i odličnu zabavu.

- Najsretnija sam kad sam na sceni. Dok pjevam, ne mogu zamisliti bolji ulazak u Novu godinu od držanja mikrofona u ruci, a slobodno vrijeme svakako provodim uživajući s najmilijima - objasnila je Jelena, koja novogodišnje odluke ne donosi od datuma do datuma.

- Jednostavno se stalno fokusiram ići naprijed i osvajati male ciljeve jedan za drugim, svaki idući vodi sljedećem, većem od prethodnog - rekla je pjevačica. Ne postavlja si pravila kako bi se trebao razvijati put njezinih želja i ciljeva koje želi ostvariti.

- Put krojimo sami, a želje ostvarujemo svojom upornošću - smatra Rozga. Djetinjstva se rado prisjeća, kao i dana kada je s obitelji čekala ponoć kako bi vidjela vatromet.

- Pamtim obitelj, prijatelje, punu kuću i lijepe trenutke, možda zbog toga i volim ovo doba godine - smatra Jelena. Nije pod stresom tijekom blagdanskih dana jer smatra kako ga ima dovoljno tijekom cijele godine, pa nastoji svaki slobodni trenutak provesti uživajući.

- Tijekom ovih blagdanskih dana se opustim te, iako ne pečem kolače, itekako ih jedem i uživam u njima - smijući se govori Rozga koja misli kako obiteljska okupljanja za blagdane nisu, a nada se i da neće nikad, zastarjeti.

- Narod smo koji poštuje obitelj i tradiciju i ja sam svakako jedna od njih, nijedno materijalno bogatstvo ne može zamijeniti sreću koja iz prva potječe iz zdravog i toplog doma - izjavila je pjevačica.

Kako nije osoba koja “pati” za materijalnim poklonima, najdraži dar joj je publika.

- Uvijek su tu za mene i za svaku Novu godinu i sve praznike, vole me i podržavaju ono što radim, to je za mene najveća nagrada - rekla je Jelena. Pjesmu “Ostani” objavila je prije dva mjeseca te trenutačno radi na novoj pjesmi i jedva čeka da je publika može slušati.

- Pripremam prekrasnu baladu, koja me je duboko dodirnula i koju uskoro možete očekivati. Ali bit će još iznenađenja s početkom nove godine - ostala je tajanstvena pjevačica. Deset godina bila je u Magazinu, a onda se odlučila na samostalnu karijeru te moderniji zvuk. Ipak, ne može se odlučiti koje su joj pjesme draže, one iz vremena s bendom ili samostalne karijere.

Sve ih volim doista i rado ih sve pjevam, na svojim nastupima ne radim razliku među pjesmama. Neke od njih su veći hitovi i nosili stari zvuk ili neke nove note, imaju svoje mjesto na mom repertoaru, objasnila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svjesna konkurencije na glazbenoj sceni, pokušava ostati svoja i sabrana. Smatra kako je upravo konkurencija tjera da bude bolja iz dana u dan. Prati rad kolega, a trenutačno po kući pjeva samo Ninu Badrić i njezinu pjesmu “Rekao si”. Pjevačica je zadnji duet snimila s klapom Rišpet prije četiri godine te se nada novoj suradnji u skorijoj budućnosti.

- Svakako razmišljam o novom duetu, kada se dogodi dobra pjesma, sigurno ću to i napraviti - rekla je Jelena. Nikad se nije okušala u pisanju pjesama jer, kaže, taj posao prepušta onima koji ga najbolje rade, a ona se drži onoga što najbolje zna - a to je pjevanje i prenošenje iskrene emocije onima koji je vole slušati.

No kada je riječ o drugim profesionalnim zanimanjima, Jelena ne vidi ništa osim pjevanja.

- Da se ponovno rodim, opet bih bila pjevačica - odlučna je Rozga, koja bi se za ponudu u sudjelovanju u određenoj TV emisiji odlučila ovisno o vrsti show programa.

Na društvenim mrežama prati je više od 247.000 pratitelja, a u karijeri su njezine spotove pogledali milijuni ljudi, no Jelena smatra kako se zbog svoje popularnosti nikada nije umislila.

- Držim do toga da čovjek, bio visok ili nizak, bogat ili siromah, poznat ili anoniman, prije svega treba biti čovjek ispravnih vrijednosti - objašnjava pjevačica.

Ipak, u karijeri dugoj 22 godine morala je pristajati na neke okolnosti kako joj karijera ne bi krenula “nizbrdo”.

- Naravno da je normalno raditi kompromise i ponekad spriječiti negativne reakcije i komentare, no ne smatram da to radimo samo mi pjevači, iako sebe smatram vrlo iskrenom prema svojoj publici. Mislim da takvih kompromisa ima u svim profesijama - rekla je pjevačica, koju su tijekom godine razne situacije znale izbaciti iz takta.

- Svaki je čovjek slab na neke stvari i dopusti da ih poremete, ali smisao nekih godina i mudrosti je da naučimo kontrolirati svoje strahove i doista živjeti ovaj život kao da je jedan - kaže Rozga.

Iako je ove godine navršila 41., Jelena čvrsto vjeruje da će se baviti glazbom dokle god će disati.

- Dokle god me glas ne izda, a nadam se da nikad neće, ja ću raditi upravo to za što vjerujem da sam rođena, za glazbu, a vjerujem da ću imati i sebi davati prostora i slobodne dane za odmor. Ja sam tip osobe koja zapravo voli raditi i mislim da će me to u daljnjim godinama i održavati, baš kao i danas - uvjerena je pjevačica.

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 222

  • peppito 01.01.2019.

    preslatka Rozgica, balerinica. nemoj se uopće oko toga sekirati. kada kokoške snesu jaje, po cijeli dan kokodaču. drugo niti ne znaju. sretnem susjedicu pitam je šta radi, kaže, čekam da ostanem trudna. jbt. pod milim bogom ništa ne radi, osim naravski "ono". sapunice ispred TVa, čips, smoki i pomfrit. više ne može niti spojit bedra kolika je.

  • spirit lamp 31.12.2018.

    U naslovu o majcinstvu a u tekstu ni M od toga

  • bluesbob 30.12.2018.

    Da je tila već bi rodila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare