To je to što me zanima!

Ne vjeruje u monogamiju i ima dva bivša muža: 'Nije prirodno'

Scarlett Johansson iza sebe ima dva propala braka, s Ryanom Reynoldsom i Romainom Dauriacom, a ubrzo će u bračnu luku 'uploviti' i s Colinom Jostom
Vidi originalni članak

U holivudskim krugovima Scarlett Johansson (35) poznata je i kao 'žderačica muškaraca', a uskoro se sprema treći put stati pred oltar s Colinom Jostom (37). O njezinoj vezi s dvije godine starijim glumcem i komičarom počelo se govoriti prije dvije godine, nekoliko mjeseci nakon što se Johansson rastala od novinara Romaina Dauriaca (37). Par se u svibnju ove godine i zaručio. 

- Brak između dvoje glumaca veliki je izazov jer je jedan od njih dvoje uvijek uspješniji. Partner mora biti siguran u ljubav, ali i u svoju karijeru - rekla je tada, ali u njezinom slučaju svojedobno ipak nije upalilo.

Prvi suprug bio joj je jednako slavni glumac Ryan Reynolds (43), ali brak je 'izdržao' samo tri godine, a Johansson je u medijskim stupcima često završavala i s pogledom na ljubav koji je nešto drugačiji od uobičajenog. 

TREĆA SREĆA Scarlett Johansson zaručila se za glumca i scenarista Josta

- Mislim da je brak jedna romantična i lijepa ideja i može biti super stvar, ali ipak mislim da provesti ostatak života sa samo jednom, istom osobom nije prirodno - zaključila je svojedobno nakon razvoda. 

Iako ne vjeruje previše monogamiji, Johansson će uskoro po treći put reći sudbonosno 'da', tvrde izvori bliski paru, a vrijeme će pokazati je li za holivudsku glumicu ovo bila i treća bračna sreća. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Pero Cigla 26.11.2019.

    Znači, može se i ovaj već pripremati na razvod jer će i njega otkantati xD Pa nije ni po meni baš prirodno cijeli život provesti s jednom osobom.

  • splicanka30 24.11.2019.

    A svi smo razliciti. Ja vjerujem u ljubav i suzivot sa jednom osobom. Kada i ako netko nađe pravu osobu onda je to to... sama sebi sam primjer za to, a i znam ljude oko sebe zadovoljne i sretne u braku. Ali uvijek sam pobornik "bolje sam nego nesretan sa krivom osobom"... e sad... tko ima srecu naci bas onog pravog je zaista manjina...

  • Rocking Roller 24.11.2019.

    Ne zna ona tko je ona, da bi znala nešto drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare