To je to što me zanima!

'Ne vjerujem u veze na daljinu, zbog partnera bih se preselila'

Imam divne prijateljice, velika su mi podrška i jedva su dočekale emitiranje showa. Iako mislim da u početku nisu vjerovale da ću se zbilja odvažiti na odlazak u show, kaže Emily kojoj je majka najveća potpora
Vidi originalni članak

Studentica Emily Živčić (24) dolazi iz Duge Rese, a kad joj dopuštaju fakultetske obveze, radi kao animatorica na dječjim rođendanima te promotorica. U show 'Gospodin Savršeni' prijavila se nagovor prijateljice, iako se gledajući prvu sezonu pitala kako bi se snašla  u takvom konceptu emisije. 

- Bila sam spremna za nešto novo i nepredvidivo u životu i nimalo ne žalim za svojom odlukom - kaže Emily. Kaže kako je privlače inteligentni i ambiciozni muškarci s dobrim smislom za humor.

- Moj idealan partner mora posjedovati određene manire. Ne očekujem samo da je kavalir prema meni, već i da je ljubazan i prema drugim ljudima - dodala je. Impresioniraju je odlučni muškarci, a nema neki naročiti tip koji ju privlači. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uglavnom se ne vodim izgledom kada biram partnera, ali na lijep osmijeh ili oči ne ostajem ravnodušna - objašnjava.

Emily bi se, ukoliko se nađe u toj situaciji, zbog muškarca preselila u drugo mjesto ili državu.

- Ne vjerujem u veze na daljinu i ne bih puno razmišljala o preseljenju ako je u pitanju pravi muškarac - kaže.

Ne voli floskulu da se suprotnosti privlače te smatra da partneri, da bi opstali, moraju imati slične stavove oko bitnih stvari u životu. 

- Pritom ne mislim da moraju dijeliti sve interese, svatko treba vrijeme samo za sebe. U prošlim sam vezama bila prilično sklona voditi se emocijama i ignorirati partnerove loše strane. Mislim da sam naučila da se razlike i problemi koji postoje na samom početku veze obično i nastavljaju bez obzira na ljubav - iskreno je rekla Emily. 

Emily trenutačno živi u Zagrebu gdje studira na Zdravstvenom veleučilištu. Više se, kaže, ne bi mogla zamisliti da živi u malo sredini, ali ipak joj je odrastanje u manjem gradu omogućilo bezbrižno djetinjstvo.

- Čitave sam dane provodila družeći se s prijateljima iz susjedstva uz rijeku Mrežnicu. Imam mlađu sestru i brata i najljepše me uspomene vežu upravo uz njih - prisjeća se Emily dana provedenih u Dugoj Resi gdje i danas živi njezina obitelj.

Majka joj je najveća podrška u životu i prvoj joj je rekla da se prijavljuje u show, ali potporu je dobila i od ostalih ljudi s kojima je u kontaktu. 

- Imam divne prijateljice, velika su mi podrška i jedva su dočekale emitiranje showa. Iako mislim da u početku nisu vjerovale da ću se zbilja odvažiti na odlazak u show - kaže. 

Kad ne studira, Emily se bavi jogom. 

- Da,  kada uhvatim vremena, nikada nisam pohađala neki tečaj, učila sam ju uz knjige i Youtube. Idealna je za svakog bez obzira na stupanj kondicije, zahtijeva određen stupanj koncentracije i tako zaboravim na svakodnevne probleme i stres - objašnjava Emily koja se nekad bavila i jazz danceom, sve dok nije odustala zbog studentskih obveza.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' SA SENIDOM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Pero Cigla 23.09.2019.

    I ova izgleda kao da ima 34 godine, a ne 24.

  • 23.09.2019.

    Tamo stalno napadaju i ogovaraju neke da nisu došle radi Mije nego promocije, a svaki dan budu članci o njima u kojima piše slično kao i za ovu danas, da je htjela probati nešto novo i nepredvidivo u životu, tamo se dvije, tri lože na njega, ove druge su radi prezentiranja sebe, vidi se i na ovoj, da je rezervirana prema njemu tj. on joj je zgodan, ali kemije nema, to je sve onako, uvijek neki izgovori, treba vremena, vamo, tamo, nema tu ništa.

  • Judita👥 23.09.2019.

    Ima predivno ime,😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare