To je to što me zanima!

Ne voli fotografe: Naomi Watts se skrivala pod kišobranom

Glumica je u utorak stigla u Opatiju. Od petka je boravila u Zagrebu. Opatijom je šetala u kratkim traper hlačicama i običnoj majici. Nije bila raspoložena za slikanje
Vidi originalni članak

Australska glumica u utorak je u Opatiji nastavila sa snimanjem biografskog filma o princezi Diani. Naomi Watts (43) je gradom hodala u kratkim traper hlačicama i običnoj majici. Nije bila raspoložena pa se od fotografa skrivala pod kišobranom, a na glavi je imala i prozirnu maramu. 

Glumica je u utorak stigla u Opatiju, a od petka je boravila u Zagrebu. Za potrebe filma 'Uhvaćeni u letu' Hrvatsko Narodno Kazalište zamijenilo je londonsku operu. Snimanje će se nastaviti u Opatiji i Rovinju gdje će se snimati scene s Azurne obale. Snimanje filma počelo je u Engleskoj. 

Radnja filma obuhvaća posljednje dvije godine života princeze Diane. U fokusu su princezine ljubavne afere. Jedna s pakistanskim kardiologom Hasnatom Khanom, a druga s egipatskim filmskim producentom Dodijem Fayedom. Lady Di u 36. godini poginula je u automobilskoj nesreći. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mazaluna 04.07.2012.

    A jadnica već je umislila da je lady DI.

  • MalipasKira 03.07.2012.

    U tiskanom izdanju ste napisali da je bila ispod kišobrana jer je na sebi imala 5 kila šminke koja joj se topila na suncu, pa su tako pokušali sprječiti da se šminka otopi. A sad najednom se skrivala jer ne voli fotografe.. Što je istina?

  • addrrianna 03.07.2012.

    zašto se neke glumice, pjevačice i sl. ovako oblače privatno, totalno bez stila i jeftino

Komentiraj...
Vidi sve komentare