To je to što me zanima!

"Ne zaboravi stihove" će voditi glumac Igor Mešin

Iako se šuškalo da će novi glazbeni kviz Nove TV “Ne zaboravi stihove” voditi pjevačica, odluka je pala na zagrebačkoga glumca Igora Mešina (40)
Vidi originalni članak

Iako se šuškalo da će novi glazbeni kviz Nove TV “Ne zaboravi stihove” voditi pjevačica, odluka je pala na glumca Igora Mešina (40). Zagrebački redatelj član je kazališta Komedija. Svoje pjevačke sposobnosti pokazao je u HRT-ovoj prvoj sezoni “Zvijezde pjevaju”. Svoj angažman Igor nije želio komentirati. Međutim, doznajemo da će sigurno voditeljska palica velikoga kviza pripasti njemu. Natjecatelj će uz pratnju benda morati otpjevati pjesmu prema svom izboru, a kad se zaustavi glazba, nastavit će pjevati uz točne riječi. Nagrada je 500.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • roccoroker 29.02.2008.

    Ovo bi moglo kao show biti zanimljivo. A ovo pojavljivane \"multitalenata\" u Hrvatskoj gdje svi znaju raditi sve (biti glumci, pjevači, voditelji, pisci, manekeni) mi se već gadi jer rijetki su oni koji kvalitetno znaju odraditi posao.

  • Hacker-ri 29.02.2008.

    Od pjevaca dobivamo glumice, od glumaca voditelje, od starleta i gologuzih sa tva dobijemo \"slavne\" voditeljice. Jeba te cuk, sta ce bit Sanader kad pokrade ovu drzavu? papucar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare