To je to što me zanima!

Ne želi se udati: Kylie je do sad odbila zaruke čak pet puta...

Travis bi oženio Kylie sutra ako treba, ali već ga je odbila pet puta, govori blizak izvor slavnom paru
Vidi originalni članak

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner (22) navodno je više puta odbila svog partnera Travisa Scotta (28) kad ju je zaprosio. Iako je par u vezi dvije godine, a od veljače 2018. imaju i kćer Stormi, članica klana Kardashian/Jenner ne planira se udati za Travisa. Otkako je izbacila kozmetičku liniju parfema i šminke, njeno se bogatstvo samo povećava. Upravo zbog toga je kritiziraju brojni pratitelji. 

- Ti i tvoja obitelj ste osigurani do kraja života. Mislim da je vrijeme da se sada posvetiš obitelji, vjenčanju, djetetu... - bio je jedan od komentara. Izvor blizak paru je za američke medije otkrio da se Travis želi oženiti, ali njoj to nije u planu. 

- Travis bi oženio Kylie sutra ako treba, ali već ga je odbila pet puta. On to napravi na spontani način, samo ju pita, nadajući se kako će reći da - izjavio je bliski izvor paru. Razlog tome je činjenica da je Kylie zadovoljna njihovom vezom te joj se nigdje ne žuri. 

- Jako su sretni u vezi i ne žele ljubav upropastiti brakom - dodao je izvor. Unatoč tome što Kylie ima samo 21 godinu, veći dio klana Kardashian - Jenner navodno podržava Travisovu ideju i navija za službenu ceremoniju. 

- Kim ju najviše nagovara, ali i mnogi njezini prijatelji smatraju da bi to bilo dobro za Kylie. Da bi svima pomoglo da se osjećaju bolje - tvrdi izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • _Varešak_ 28.08.2019.

    Pa radi mene i ne mora se nikada udati.

  • 27.08.2019.

    ne voli brak nikad ne znas kakvi je tko

Komentiraj...
Vidi sve komentare