To je to što me zanima!

Ne znam zašto mi u 30 godina rada nisu ponudili stalni posao

Već sam dobila nekoliko ponuda za posao. Iskustvo koje sam stekla u 30 godina rada na HRT-u zasigurno će mi pomoći u budućem radu, zaključila je Leib
Vidi originalni članak

Nastavit ću raditi posao koji volim, rekla nam je Blaženka Leib (46). Omiljena voditeljica, podsjećamo, dala je otkaz na HRT-u i odlučila je nastaviti karijeru na nekom drugom mjestu.

- Stvarno ne znam zašto mi u 30 godina rada na HRT-u nisu ponudili stalni posao - ispričala je Blaženka, koja je na Hrvatskoj televiziji od 1989. radila kao vanjski suradnik. Za vrijeme Domovinskog rata vodila je “Gardijadu” te gledane emisije “Pinklec na rame, put pod noge” i “Ponoćni gost”.

Najzapaženiji angažman ostvarila je u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”, u kojoj je surađivala kao voditeljica, a zatim kao scenaristica i urednica od nastanka redakcije 1992. do 2013. godine. Nakon toga sama je četiri godine radila znanstveno-obrazovnu emisiju ‘Društvena mreža’.

- Već sam dobila nekoliko ponuda za posao. Iskustvo koje sam stekla u 30 godina rada na HRT-u zasigurno će mi pomoći u budućem radu - zaključila je Leib.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • tajnamoja 09.03.2018.

    30 godina je predug period da bi rekli da je samo jedna strana kriva.

  • bigmamabigtata 09.03.2018.

    Pa neka pita Sanju Doležal da joj sredi stalan posao, ona zna kako doći do posla voditeljice na HRT-u, i to bez fakulteta, a naravno sve putem ugovora za učinjeno djelo, hehe. Blaža možda da i ti počneš kuhati, glumiti, plesati balet, ne treba ti nikakva škola. Pardon počni pjevati. U Hrvatskoj sve možeš bez diplome i talenta

  • tuti fruti 13 09.03.2018.

    Hrvatska tv napravila analizu zaposlenih.Analiza je pokazala da treba 700 radnika na hrteu,a nih je zaposleno1360 radnika pa si vi mislite to je anketa hrtea zagreb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare