To je to što me zanima!

Neće se pomiriti sa Sealom, ali Heidi još nosi vjenčani prsten

Par se nakon sedam godina braka rastaje jer je Seal manekenku navodno varao s jednom od bivših dadilja njihove djece, a zbog poslovnih obaveza rijetko su se viđali
Vidi originalni članak

Iako su neki strani mediji pisali da postoji mogućnost pomirbe Heidi i Seala, iz izvora bliskih paru potvrđeno je da do toga neće doći. No bez obzira na to, manekenka je u nedjelju viđena u šetnji s vjenčanim prstenom na ruci. Strani mediji pišu da par još i živi zajedno.  

Heidi Klum (38) izvela je kćer Leni (7) na ručak u Los Angelesu. Majka je po nju došla nakon što je završila sa satom baleta. Djevojčica je nosila ružičastu baletnu haljinicu. Nakon obroka djevojke su se zaputile kući. 

Prije dva tjedna Heidi i Seal (48) objavili su da se rastaju nakon sedam godina braka. Razlog rastave navodno je Sealova afera koju je glazbenik imao s jednom od bivših dadilja njihove djece zbog čega se par svađao cijelo vrijeme, a problem im je predstavljala i česta razdvojenost zbog poslovnih obaveza. 

Par je vezu započeo 2003. godine nakon što je Klum prekinula vezu s Flaviom Briatoreom. Seal je Heidi zaprosio u prosincu 2004. godine. Vjenčali su se u Meksiku u svibnju 2005. godine. Zajedno imaju troje djece, Henryja (6), Johana (5) i Lou (2), a Heidi je majka i Leni (7) koju je dobila s Briatoreom. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • FEAR_3 05.02.2012.

    Trebali bi kupit ovog crnca za nešta siće i spremit oranice, ovi strojevi mu nebi bili ravni xD

  • Feel 05.02.2012.

    Evo ja pitam muskarce, zena je zgodna, zena je jedna od najuspjesnijih manekenki, bogata, meni se cini da je i pametna s obzirom da kada prica normalno prica, i pretpostavljam da je ovako normalna jel, da se seksaju i tako....pa dajte vi muskarci objasnite, sta vama dode da varate takvu zenu s nekakvim fuficama?

  • nema me 05.02.2012.

    ha ha jos nosi prsten moja ex prodala u staro zlato iako je bio crkveno blagoslovljeni,

Komentiraj...
Vidi sve komentare