To je to što me zanima!

Nećemo odustati i živjeti u strahu: Povratak u Manchester

Pjevačica je te noći poručila samo da je slomljena i da nema riječi, a sada se oglasila pismom na svom Twitter profilu, u kojem je izrazila sućut obiteljima stradalih
Vidi originalni članak

Ariana Grande (23) objavila je da se vraća u Manchester kako bi održala koncert i prikupila pomoć za obitelji ljudi koji su poginuli u terorističkom napadu na njenom koncertu 22. svibnja.

Pjevačica je te noći poručila samo da je slomljena i da nema riječi, a sada se oglasila pismom na svom Twitter profilu, u kojem je izrazila sućut obiteljima stradalih. Isto tako, istaknula je da će sve žrtve ove tragedije zauvijek biti u njezinom srcu te da će misliti na njih što god radila do kraja svog života.

- Žao mi je zbog bola i straha koji osjećate i zbog traume koju ste preživjeli. Nikad nećemo razumjeti zašto se ovakve stvari događaju, jer to nije u našoj prirodi, ali se ne smijemo zbog toga povući. Nećemo odustati i živjeti u strahu. Nećemo dozvoliti da nas ovo podijeli. Nećemo pustiti da mržnja pobijedi - poručila je Ariana i najavila novi koncert.

- Vratit ću se u nevjerojatno hrabar Manchester kako bih provela vrijeme s fanovima i prikupila novac za žrtve i njihove obitelji. Podijeliti ću s vama detalje čim sve bude potvrđeno - najavila je pjevačica.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • tomo100brt 28.05.2017.

    Žena pokušava napraviti dobro djelo, a vi ovdje gluposti pišete. Da mi je vidjeti vas u ovoj situaciji. Platila je obiteljima sprovode, sad će im još i novčano pomoći iako ne vidim neke pomoći od toga. Njoj svaka čast.

  • _Q_ 28.05.2017.

    Čovjek je sve rekao, direkt u glavu, što se veli. A sve ostalo je infantilno razbacivanje floskulama i virtue signaling, tako popularno među konformističkim zvjezdicama iz paralelnog svemira. Poslušajte - https://www.youtube.com/watch?v=n-4GkdupfTw

  • 27.05.2017.

    pa mora biti bolje osiguranje ,,više nitko nije siguran zbog terorista.nijedna vjera ne govori ubij,,ne znam zašto to rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare