To je to što me zanima!

Nećete povjerovati koji je film broj jedan u Hrvatskoj i svijetu

Ljetna sezona ponekad donese poprilično iznenađujuće filmove na top mjesta filmskih ljestvica. Tako je ove godine prvim mjestom suvereno zavladao film Jason Stathama
Vidi originalni članak

Filmski znanstveno-fantastični mega spektakl 'Meg: Predator iz dubina' ovog je vikenda dominirao domaćim kino blagajnama. 'Meg' je do sada pogledalo 33325 gledatelja, utrživši s pretpremijernim projekcijama sveukupno impresivnih 1.559.742 Kn, čime je oboren rekord najboljeg kino otvaranja studija Warner Bros. ove godine u Hrvatskoj. Film i internacionalno vlada kino blagajnama sa zaradom od preko 400 milijuna dolara.

Ovaj napeti triler donosi priču o roniocu Jonasu Tayloru, kojeg tumači Jason Statham, jedan od najatraktivniji glumaca današnjice, koji se našao pred najvećim i najagresivnijim predatorom u povijesti životinjskog carstva. Taylora će progoniti ono što je vidio, a što ne može drugima dokazati.

PREVIŠE POSLA Ponovo odgodili: Osma sezona 'Igre prijestolja' ne stiže skoro

Kada su ga okarakterizirali kao luđaka koji pati od posttraumatskog stresa, Taylor se odluči vratiti u dubine Pacifika gdje će se suočiti s najgorim užasom. Odluči pomoći ekipi međunarodnog podvodnog istraživačkog centra u oslobađanju oštećena i onesposobljena podmornica na dnu Marijanske brazde.

Film je režirao Jon Turtletaub, a uz Stathama u glavnoj, u sporednim su ulogama Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao te Cliff Curtis.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare