To je to što me zanima!

Nećete vjerovati koji glumac je u Sandijevu spotu postao žena

Bivšeg supruga spisateljice i glumice Jelene Veljače šminkerica je pretvorila u transvestita pa u spotu paradira u šljokičastoj haljini i štiklama s perikom na glavi
Vidi originalni članak

Kao glumce u spotu za pjesmu 'Tvoj prijatelj', Sandi Cenov (45) angažirao je tri bivša Mistera Hrvatske, Radovana Stošića (25), Dina Bubičića (31) i Antonija Šinceka (19), ali i jednog glumca. Riječ je o Janku Popoviću Volariću (33) koji se prerušio u ženu. Bivšeg supruga spisateljice i glumice Jelene Veljače (32) šminkerica je pretvorila u transvestita pa u spotu paradira u šljokičastoj haljini, štiklama te ima umjetne nokte i nosi periku na glavi.

Sandi je otkrio da je tekst za pjesmu napisao ponukan manipulacijama kojima se gay manjini u Hrvatskoj žele onemogućiti normalna građanska prava.

- Punih dvadeset godina djelujem na estradi i još sam se na početku karijere susreo s gay populacijom i među njima stvorio doista divne i drage prijatelje. Prije nego li sam se konačno skrasio, u doba mojih zavodničkih aktivnosti, shvatio sam da svaka zgodna djevojka ima sigurno barem jednog gay prijatelja. A budući da smo zadnjih mjeseci izloženi sustavnoj propagandi kako je sve to nenormalno, nemoralno i neprirodno, nije dugo trebalo razmišljati kada da snimimo jednu ovakvu veselu pjesmu - izjavio je pjevač i dodao da ljudi koji nemaju problema sa svojom i tuđom seksualnošću, niti ih se ona uopće tiče, mogu normalno snimiti takvu pjesmu i spot bez brige da će ih netko proglasiti 'pederom' ili posumnjati u njihov seksualni identitet.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • feba 29.06.2013.

    Interesira me zašto ne možete biti pozitivni,uzet neke stvari s osmjehom,zabavit se?Zar stvarno moramo po svemu pljuvati?Pa ovo je zabava!!

  • st_1950 28.06.2013.

    europska drzava nema sta ovo je ionako svagdje drugo nromalno

  • mila 19 28.06.2013.

    pisma ne valja...u zadnjih 15 godina sandijevopg "PJEVANJA" na sceni ovo mu je jedina i to..koja ne valja..."pjesma"...

Komentiraj...
Vidi sve komentare