To je to što me zanima!

'Neću se ispričavati zbog toga što mi je otac pružio lijep život'

Bogata nasljednica Tamara Ecclestone izjavila je kako je ona samo normalna 27-godišnja djevojka koja voli ići u shopping i putovati poput svih cura u zemlji
Vidi originalni članak

Kći čelnog čovjeka Formule 1 novogodišnje praznike provela je na Maldivima i u Dubaiju. U posljednje vrijeme Tamara Ecclestone neprestano tvrdi kako nije razmažena. U intervjuu za Daily Mirror izjavila je kako je ona samo normalna djevojka koja uživa ići u shopping i putovati.

- Na kraju dana ja sam samo normalna 27-godišnja djevojka koja voli kupovati i putovati. Pitajte bilo koju djevojku mojih godina u zemlji voli li ići u shopping i naravno da će odgovoriti da voli - rekla je Tamara koja je svoj privatni život prošle godine odlučila prikazati u reality showu 'Billion $$ Girl' kako bi 'razbila' predrasude o svom preraskošnom načinu života.

- Velika je razlika između privilegiranosti i razmaženosti. Moji roditelji su uvijek govorili: Biti razmažen znači biti upropašten, a ti si samo nevjerojatno sretna. Ponosna sam na svog oca i jako sam mu zahvalna što mi je pružio lijep život. No neću provesti ostatak života ispričavajući se za to - rekla je Tamara koja živi u raskošnoj kući vrijednoj 390 milijuna kuna koja ima 55 soba, teretanu, noćni klub, kuglanu, spa i wellnes dio za svoje pse dok joj jednu od kupaonica krasi kada od kristala Swarovski vrijedna osam milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fiore 10.01.2012.

    nisi ti obična djevojka,več obična ,sirota,glupa bogatašica!

  • DANNYBOY_1 10.01.2012.

    ...gangbang i da vidiš kako bi priču mijenjala...

  • ZeGeHaeR 10.01.2012.

    :-) Da li postoji barem jedna osoba na svijetu koja ima para i zivi zivot kao iz bajke, a da ste negdje procitali o njoj i da niste kivni na istu? O kome god da se radi i da se pojavi u novinama iz bilo kojih razloga i da se spomene kako uziva u novcima, vi bi svi komentirali kako je to mamin/a ili tatin/a sin/kci i kako bi se ti novci mogli upotrijebiti u plemenitije svrhe. Pa koga vi muljate? Isti ti ljudi koji tako komentiraju bi bili jos i gori da se dokopaju tih istih para. Sve me zanima kakve bi to bile plemenite svrhe di bi oni trosili te pare. Nemojte biti smijesni. Ko vam je kriv sto niste malo vise inteligentniji i inovativniji pa niste izmislili F1 prije tate Ecclestone, ili neki drugi unosni biznis koji bi vam donio pare. Sad se pozderite u ljubomori i zavisti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare