To je to što me zanima!

Neda: Kad se sjetim koliko sam plakala zbog izgleda svog lica

Pjevačica je od majke naslijedila izražene jagodice, tako da nije imala potrebe za dodavanjem filera u lice. 'Stalno sam se žalila mami zašto mi je podarila okrugle obraze. Sad mi je drago', kaže Neda Ukraden
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Ukraden (69) progovorila je o plastičnoj kirurgiji te istakla da nikada nije otišla pod nož, već da je njezina ljepota rezultat dugogodišnje njege kao i genetike. 

- Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji prakticiram godinama, svakih šest mjeseci. Čini mi se da mi on odgovara i da se rezultat vidi - rekla je Neda, piše Kurir i dodala da je od majke naslijedila izražene jagodice, tako da nije imala potrebe za dodavanjem filera u lice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bog mi je dao ovakvu građu i lice. Kad se samo sjetim koliko sam plakala zbog toga kada sam bila mlađa, a sada sam presretna. Stalno sam se žalila mami zašto mi je podarila okrugle obraze umjesto da budem duguljasta i mršava. Sad mi je drago što imam takve jagodice i takvo lice, pa nisam morala ništa da pumpam niti da korigiram - objasnila je.

Otkrila je kako i dalje svakog jutra vježba i vodi računa o svom tijelu, a ne samo o licu.

NOSTALGIJA Zbog pjesme ‘Zora je’ suradnja Ukraden i Dujmića je pukla...

- Ja sam dokaz da se i u poznim godinama može izgledati mlado i njegovano. Žena može da bude lijepa, a da ne bude plastična, operirana lutka - kaže Neda.

Pjevačica, koja ove godine puni 70 godina, promjeni, kako kaže, za tri dana tri države, ništa joj ne pada teško te da i dalje s istim žarom snima, pjeva, nastupa. Na nastupima i dalje vidi više žena nego muškaraca, što ju raduje.

- Od žena kada dobijem kompliment, to nije kao kad muškarac kaže: 'Dobra si riba'. Uvijek je iskreniji, jer svaka žena zna koliko je teško da se izgubi samo tri kilograma, da se zategne ruka, noga, napravi frizura... I koliko je teško zapravo izgledati lijepo i njegovano, posebno ako uzmemo u obzir tempo kojim živimo - ističe Neda.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNOG VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 12.01.2020.

    Hahahahaahaha , tolko laže o tome da je već sama sebe uvjerila da nije . Ne razumijem razlog . Pa nije sramota biti star

  • 12.01.2020.

    tik - tak tik - tak ,

  • lucy03 12.01.2020.

    Laže, moja majka ima isto godina kao i ona. Ima tlak , masnocu, osteoporozu razne alergije , pije hrpu tableta. ima lice zene od 70 godina. U usporedbi s njom, ja stvarno ne znam ko sere a ko joj vjeruje. Nema sanse da se nisi sva izoperirala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare