To je to što me zanima!

Neda prošetala u trapericama starim 15 godina: 'Mjesecima ih bezuspješno tražim u dućanima'

Nakon duge i neuspješne potrage, pjevačica je u vrećicama koje su stajale u podrumu pronašla upravo ono što je tražila. Kasnije je zbog toga savjetovala pratiteljice da pregledaju odjeću koju godinama ne nose
Vidi originalni članak

Bivša članica Feminnema, pjevačica Neda Parmać (36) na Instagram profilu svoje je pratitelje iznenadila zanimljivom pričom o trapericama. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neda je, kako je opisala, par mjeseci tražila traperice s ravnim krojem no, nijedna trgovina nije ispunjavala njezinu želju. 

Nakon duge i neuspješne potrage, pjevačica je u vrećicama koje su stajale u podrumu pronašla upravo ono što je tražila. Kasnije je zbog toga savjetovala pratiteljice da dobro pregledaju odjeću koju godinama ne nose jer se možda i njima posreći.

- Ove traperice na meni su 15 godina stare. Prije par mjeseci sam s Damirom išla tražiti ovakve traperice, dakle ne skinny, i nema šanse!!! Ravan kroj. Što je to?? Daj mi traperice , normalan struk, ne visok, ne nizak, ono normalan, dole da padaju, neću mrkvu. Nema... Uglavnom, mama me zove prije ljeta da izvolim doći po dvije vreće svoje robe... Bacit, nosit...Štogod. I nađem nešto što mjesecima tražim po dućanima. Ovo je valjda zadnji val prije nego su skinny jeans preuzele - napisala je Neda ispod fotke na kojoj pozira s torbom kćeri Adriane. 

IMA NOVU PJESMU Neda Parmać: 'Čujem se sa svim curama iz grupe Feminnem. Još uvijek smo si podrška u svemu'

Podsjetimo, Neda trenutno pjeva u grupi Gelato Sisters. Ove godine proslavila je osmu godišnjicu braka sa suprugom Damirom Klačarom

S pratiteljima na Instagramu često dijeli dogodovštine iz privatnog života. 

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS 24. SUSRETA ZA RUDIJA U GORNJOJ STUBICI: 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 12.09.2021.

    A ne,kod mene samo prolaze skinny

  • TA...💞 12.09.2021.

    Hoces reci da se nisi udebljala? Traperice su mogle ostati u podrumu

  • simonairena 12.09.2021.

    jako bitan clanak🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare