Obavijesti

Show

Komentari 11

Neda Parmać: 'Čujem se sa svim curama iz grupe Feminnem. Još uvijek smo si podrška u svemu'

Neda Parmać: 'Čujem se sa svim curama iz grupe Feminnem. Još uvijek smo si podrška u svemu'
16

Iskreno, nisam razmišljala ni o čemu dok mi stihovi nisu počeli dolaziti. Tek kad sam uzela diktafon niz se počeo nastavljati, a prisjećala sam se nekih situacija iz prošlosti, govori nam Neda o svojoj novoj pjesmi

VIDEO

Za sada ne razmišljam o proširenju obitelji, govori nam pjevačica Neda Parmać (35). Bivša Feminnemka sa suprugom Damirom ima kćerkicu Adrianu (7), a pitali smo je koliko joj je teško uskladiti majčinstvo s karijerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

06:28

- Meni to ide odlično. Prioritet je majčinstvo, a sve ostalo je posao. Uvijek nastojim svoje obaveze uskladiti s njezinim. Naše zajedničko vrijeme, pogotovo dok je ovako mala, je neprocjenjivo i najiskrenije. Karijera u Hrvatskoj u odnosu na vrijednost obitelji, točnije majčinstva… jednostavno nije vrijedno - rekla je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A evo što kaže koji je recept za uspješan brak.

- Moj životni moto je 'živi i pusti druge da žive'. Rekla bih da je to ujedno i recept za uspješan brak. Uz uzajamno razumijevanje i poštivanje - objasnila je te dodala:

- Moja 'popularnost' nije preveliko breme za naš brak. Super se nosi sa svim, podržava me pogotovo kada ga lijepo uvjerim u nešto haha.

Nedavno je izbacila novu pjesmu 'Daj mi' koju je napisala u automobilu. 

- Iskreno, nisam razmišljala ni o čemu dok mi stihovi nisu počeli dolaziti. Tek kad sam uzela diktafon niz se počeo nastavljati, a prisjećala sam se nekih situacija iz prošlosti. Vidim da puno žena ili slavi svoju sretnu ljubav, ili ima slomljeno srce u pjesmama… Ovo je jedna pjesmica koja opisuje ženu kojoj je pomalo dosta, koja se ne zadovoljava prosjekom, želi više… - otkrila je.

Jurica Galoić/Pixsell

Reakcijama na pjesmu je i više nego zadovoljna.

- Ekipi se stvar svidjela na prvu tako da sam znala da je to to - priznala je.

Neda pjeva u grupi Gelato Sisters sa sestrom Sanjom. Pitali smo je kako rješavaju svađe ako ih ima.

- Ne bih ja to nazvala svađama. To su konstruktivni razgovori sa par povišenih tonova haha. I te 'svađe' su uvijek korisne jer na kraju odradimo odličan posao. Odlično se slažemo zapravo i uglavnom imamo istu viziju, ali i kada nemamo, cilj nam je isti - naglasila je.

Neda: 'Snimam pjesme, ali što se tiče koncerata, plakala bih'
Neda: 'Snimam pjesme, ali što se tiče koncerata, plakala bih'

Evo što kaže je li ostala u kontaktu s djevojkama iz grupe Feminnem koja ju je proslavila. 

Tomislav Miletić/Pixsell

- Sa svim curama se čujem tu i tamo. S nekima češće. U dobrim smo odnosima, život nas je doduše malo razbacao, ali smo si još uvijek podrška u svemu - otkrila je.

ARHIVA - Izlaskom Vanje Rupene na srebrnu pistu otvoren 6. Cro-a-porter

Život glazbenika se itekako promijenio zbog pandemije korona virusa pa nas je zanimalo koliko je to sve utjecalo na njezinu karijeru i nedostaju li joj nastupi i publika.

- Nedostaju, naravno. Na karijeru, osim na koncerte, nije pretjerano utjecala jer mi i dalje nastojimo biti produktivni, iskoristiti ovaj period da stvaramo. Nadam se da se uskoro vraćamo u normalu - poručila je.

A evo kako gleda na kolege koji se žale na financijsku situaciju tijekom pandemije.

- A kako bih gledala… To uopće nije tema za zafrkanciju. Ostali smo bez posla. Tko ima sreće se snalazi. Nevjerojatno mi je koliko se malo razumijevanja ima za našu situaciju, a kada treba istupiti i pomoći, odraditi humanitarni koncert, onda mi imamo razumijevanja za sve. Ali, to je ništa novo - smatra.

Kaže da trenutačno radi kao mentorica u školi pjevanja mikrofon.hr, gdje vodi i dječji zbor.

- Tako da nećemo umrijeti od gladi, ali mi je nevjerojatno kako se ekipa ponaša kao da je naći posao u Hrvatskoj najlakša stvar, i to pogotovo u ovo vrijeme, kada se i prije pandemije jedva jedvite nalazi posao u struci. Ali, ok. Preteška i preopsežna tema - govori.

Neda je oduševljavala publiku i žiri u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

- Fale mi snimanja,pogotovo sada kada ne radimo. Ekipa je bila odlična i lijepo smo se zabavljali, pogotovo pred kraj showa - otkrila je, a potom zaključila:

- Često se čujem s Marinom, vjerujem da bismo se i češće viđale da nije na jugu. Voljela bih da nam se izrealizira jedna ideja o suradnji, ali o tom potom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'