To je to što me zanima!

Neda Ukraden postala je baka: Kćer Jelena rodila je blizance

Pjevačica je zaplakala kad je vidjela svoje unučice, piše Jutarnji list. Veselje u Nedinoj obitelji traje već otkako se saznalo da će Jelena roditi blizanke
Vidi originalni članak

Kćer pop folk pjevačice Nede Ukraden (62), Jelena Bilbija, u srijedu ujutro rodila je blizanke, piše Jutarnji list. Djevojčice su na svijet stigle u beogradskoj klinici. Starija djevojčica pri porodu je težila 2900 grama, a dobila je ime po baki, dok je mlađa djevojčica težila 2700 grama, a ime Aleksandra dobila je po djedu s tatine strane. Jelena je u braku s tv redateljem Milanom Bilbijom. 

- Kad sam vidjela unučice, nisam mogla ne zaplakati, ma prekrasne su. Odmah sam se sjetila kako je i meni bilo u rodilištu prije više od trideset godina i koliko rođenje djeteta može usrećiti obitelj - izjavila je Neda kad je saznala da je postala baka. 

Dodala je da čestitke stižu sa svih strana te da je oduvijek i sama željela više djece zbog čega je bila presretna kad je čula da njezina kćer nosi blizanke. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sandrica69 26.01.2012.

    Kako mi je ta žena ogavna

  • trešnja 26.01.2012.

    Kako ste tako brzi kod brisanja naših popravki i upozorenja, a niste u popravljanju svojih greški u samom članku.... još uvijek niste popravili članak, ali komentare redovito "vjetrite"... kako možete pisati takve gluposti.... koliko vam je godina da o tome ništa ne znate, a tako suvereno pišete članke na portalu????

  • trešnja 26.01.2012.

    Hvala na ispravku. Obrazac za ispravak članka nalazi se ispod teksta svakog članka. Ulogirajte se i pošaljite ispravak. Hvala. ***admin***

Komentiraj...
Vidi sve komentare