To je to što me zanima!

Neda Ukraden se devedesetih bojala da će je netko ubiti...

Nakon što je rat počeo, Neda je otišla iz Sarajeva, a za sobom je ostavila dva stana, četiri poslovna prostora i kafić. Sve je poslije prodala jer se bojala vratiti
Vidi originalni članak

Kad je počeo rat dvojica kolega su me htjeli istući. Bili su našmrkani i pijani, bojala sam se za svoj život, rekla je pjevačica Neda Ukraden (64) . Kaže kako su joj devedesetih godina u Sarajevu zapalili lokal, a u Imotskom kuću te joj ukrali dva automobila.

- Osjećala sam se nepoželjno u Sarajevu i u Beogradu - rekla je Neda. Nakon što je rat počeo, otišla je iz Sarajeva, a za sobom je ostavila dva stana, četiri poslovna prostora i kafić. Sve je poslije prodala jer se bojala vratiti. Neda danas živi u Beogradu i uživa u druženju s unucima.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Amazonka_1 14.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 84sa 14.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zippysnake 13.04.2015.

    pa ko se ne bi bojal podivljalih balija ili ustasa??

Komentiraj...
Vidi sve komentare