To je to što me zanima!

Neda Ukraden u veseloj atmosferi proslavila je 72. rođendan: 'Moja mjera sreće'

Neda je na fotografiji okružena sa svoje troje unučadi, a u rukama drži svoju čokoladnu rođendansku tortu. Na drugoj fotografiji u veseloj atmosferi svi zajedno pušu svijećice s torte
Vidi originalni članak

Pjevačica Neda Ukraden proslavila je 72. rođendan u krugu obitelji i podijelila fotografije sa slavlja sa pratiteljima na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neda je na fotografiji okružena sa svoje troje unučadi, a u rukama drži svoju čokoladnu rođendansku tortu. Na drugoj fotografiji u veseloj atmosferi svi zajedno pušu svjećice s torte. 

- Moja mjera sreće. Živjeli! - napisala je Neda uz objavu, a za proslavu rođendan odabrala je šarenu haljinu. U komentarima su joj mnogi obožavatelj poželjeli sve najbolje na njezin dan. 

Unatoč svojim godinama, Neda i dalje održava dobru liniju. Tako je nedavno oduševila svoje obožavatelje kada je objavila fotografije s mora u badiću. 

Pjevačica je nedavno za srpske medije otkrila kakvog muškarca traži. 

NAJSEKSI BAKA BALKANA Neda Ukraden (71) traži muža i ima zahtjeve: 'Ne želim mu biti mama i neću veliku razliku'

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i što je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment. Sve ovo je uvjet svih uvjeta. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - opisala je pjevačica.

Podsjetimo, Neda je bila udana za redatelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posljedice moždanog udara, a od tada pjevačica rijetko govori o svom ljubavnom životu. Zajedno imaju kćer Jelenu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • VLADEK72 17.08.2022.

    Natečeno lice kao da su je izbole ose.

  • Kokolina12 17.08.2022.

    Sretan Rodendan NediSve najbolje, nek nam je zdrava.A onda ce biti I uspjesna kao I uvjek.A sto se tice ovih Rogantnih komentara o njoj, to je sramotno,Kao prvo netreba joj se sprdavati.Ona je zena na svom mjestu.Drugo uspjesna, popularna a I ok za svoje godine.Trece ima pravo na secu, I normalno je ne nece pored nje stajati neki "Probisvjet",ili neka ljencina 1 klase.Ne samo pored  nje, nitko to nebi volioTako  da"" manite se ljudi manite"" losih komentara.Ugledajte sebe najprije.!!!!

  • zvizdač 17.08.2022.

    iritantna !Kad žena ne zna dostojanstveno stariti onda je to upravo ovo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare