To je to što me zanima!

Neda Ukraden: Žalim što sam novac bacala na skupu obuću

Mora imati razne modele koji pristaju uz scensku ili dnevnu odjeću. Ima tri ormara puna cipela. Kad izađu iz mode, Neda Ukraden ih poklanja svojim poznanicama
Vidi originalni članak

Najskuplje cipele redom su mi bile najneudobnije. Imam i Loubuotin te modele Jimmy Choo koji stoje i više od 5000 kuna. Naplaćala sam ih se i uvijek požalila, kaže Neda Ukraden (64).

Pjevačica je u zagrebačkom trgovačkom centru kupila dva para dnevnih cipela. Obradovala im se jer nisu bile skupe. Obuću, kaže, često kupuje.

- Moram imati razne modele koji pristaju uz scensku ili dnevnu odjeću. Imam tri ormara puna cipela i često ih poklanjam jer ionako izađu iz mode - kaže.

Sad, dodaje, uz otmjenu odjeću kombinira jeftinije cipele. U Beogradu je dobila i nagradu Dama 2015.

- To je simpatično i žensko priznanje koje nije vezano samo uz posao. Žena može biti uspješna i otmjena i kad se ugase svjetla pozornice - kaže Neda. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Galeb i ja 29.04.2015.

    E Nedo znas kako se ono kaze .......Poslje je..nja nema kajanja.

  • Aqamarinne 29.04.2015.

    Obično i je tako da su one modrene cipele najčešće vrlo neodubne (osim ako nemaju široku petu i nisu pete veće od 5cm)..I ja imala nekoliko takvih koje sam poklonila, i više ne kupujem takvu ekskluzivu više..Više gledam da su mi praktične i da mogu u njima hodati na posao i šetajući se kroz grad..Moda se stalno mjenja, i najbolje je kupovati nešto što je praktično i što se uvijek može nositi.

  • KamocEMo13 29.04.2015.

    koliko samo puževa je trebalo propuzat po nogama da se dobije ovaj efekt .

Komentiraj...
Vidi sve komentare