To je to što me zanima!

Nedostaje joj samo bič: Sevka 'ubila' sado-mazo dekolteom

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila provokativnim izgledom koji ističe njene grudi. Sa srpskom repericom Sajsi MC snima spot za pjesmu 'Silikoni', a promijenila je i boju kose
Vidi originalni članak

Severina (44) je najavila duet sa srpskom pjevačicom Sajsi MC fotografijom na kojoj se nalazi u atraktivnom izdanju. Pjevačica na sebi ima crni lateks, a posebno je istakla svoje grudi.

Obožavateljima se na Instagramu pohvalila svojim sado-mazo izgledom, a oni su bili oduševljeni. S kontroverznom repericom čini se, intenzivno radi na spotu. Prije nekoliko tjedana objavile su zajedničku fotografiju, a Severina je otkrila novu boju kose.

U spotu 'Silikoni' pridružit će im se i glumica Seka Sablić, a sudeći prema nazivu i fotografijama spot će biti izrazito provokativan.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Baketin 13.07.2016.

    Kako sam je karo, po cili božji dan pa ponovo😊🕯🎤

  • br1 05.07.2016.

    Hm koliko će likova koji su u "rob-domina fazonu " na svom profilu dijelit ove slike.

  • Karamatik 04.07.2016.

    Koliko je zavidnih osoba na ovom portalu. Severina je sposobna i uspješna žena, a što nekima očito smeta. Ili su joj na uspjesima zavidni. Snima gdje želi, s kim želi i što želi, odabire pjesme i suradnike s kojima će, po njenom mišljenju, ostvariti najveći uspjeh. Drugim riječima, zaraditi što više novca. Svi rade za novac. I Modrić, i Mandžukić, i Čilić, da ne nabrajam dalje, igraju za novac. I to je u redu. Zašto je problem ako to isto, samo pomoću mikrofona, čini i Severina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare