To je to što me zanima!

Nedostaje mu Britanija: Harry se frendovima javlja iz Kanade

Nakon što je bračni par donio odluku kako odstupaju s kraljevskih dužnosti, Harry je rekao kako nisu imali izbora. Iako više ne živi u Velikoj Britaniji, rekao je da će to uvijek biti njegov dom
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) preselio se sa svojom obitelji u Kanadu, a onda je shvatio da mu nedostaju prijatelji i hvata ga nostalgija za Velikom Britanijom, pišu strani mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO O HARRY I MEGHAN: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor blizak paru rekao je kako se princ 'ne skida' s aplikacije WhatsApp pomoću koje redovito šalje fotografije, videe i poruke svojim prijateljima kako ne bi izgubio s njima kontakt. U grupama je aktivniji no prije i stalno sve izvještava o tome što se događa u Kanadi. 

- Ne želi se odreći svojih prijatelje samo zbog činjenice da se preselio na drugi kraj svijeta. Ostaje im vjeran cijeli život i jako mu je stalo do njih - dodao je izvor.

Princ, supruga Meghan (38) i njihov sin Archie ljeto planiraju provesti u Los Angelesu, a bivša glumica 'zasukala' je rukave i krenula u potragu za menadžerom kako bi što brže dobila projekte.

Nakon što je bračni par donio odluku kako odstupaju s kraljevskih dužnosti, Harry je rekao kako nisu imali izbora. Iako više ne živi u Velikoj Britaniji, princ često ističe na kako će to uvijek biti njegov dom te mjesto koje naprosto obožava. 

KOJA JE KOJA? Meghan ima dvojnicu: Ljudi me svaki dan zaustavljaju na cesti

- Mogu zamisliti što ste sve slušali i možda čitali u proteklim tjednima. Zato želim da istinu čujete od mene, koliko je s vama mogu podijeliti. Ne kao princ ili vojvoda, već kao Harry. Uvijek ću gajiti najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovjedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje služiti Kraljici, Commonwealthu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je nažalost nemoguće. Pomirio sam se s time, znajući da to neće utjecati ni na mene kao osobu ni na moju odanost - rekao je Harry.

Meghan je dobila prvi posao nakon napuštanja britanske kraljevske obitelji, a to je da 'glumi' u kanadskom reality showu o svom drugom vjenčanju, pišu britanski mediji

U serijalu od deset dijelova Meghan će navodno pokušati pomoći svim budućim mladenkama kako da iz prvog propalog braka nađu svog 'princa' i udaju se i drugi put, baš kao što je i ona. Gostovanja u showu neće biti redovita već povremena i tako neće moći zaraditi veću svotu novca jer gostujuća uloga na kanadskoj televiziji iznosi oko četiri tisuće kuna dnevno.

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare