To je to što me zanima!

Neizvjesno zbog seks skandala: Neymar je ipak dobio ulogu...

Iako mu se smiješi glumačka karijera, Neymar je bio nekoliko mjeseci pod povećalom javnosti i policije, a njegova uloga sve do sada bila je neizvjesna
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Neymar (27) uskoro će se ostvariti na još jednom polju. I ne, nije riječ o sportskom. Na društvenoj mreži s ponosom je objavio kako je postao dio glumačke ekipe serije 'La Casa de Pape'. 

- Uspio sam ostvariti san i postati dio svoje omiljene serije. Sad mogu podijeliti Joaoa sa svima vama - otkrio je Neymar kojeg će obožavatelji diljem svijeta gledati kao redovnika koji ne voli nogomet.

Iako mu se smiješi glumačka karijera, Neymar je bio nekoliko mjeseci pod povećalom javnosti i policije, a njegova uloga sve do sada bila je neizvjesna. Zbog sporne optužbe bilo je upitno hoće li scene s nogometašem biti izbačene iz serije. 

Podsjetimo, brazilski portal UOL objavio je dokument sa svjedočenjem anonimne djevojke koja tvrdi da ju je nogometaš silovao.

Prema njenim tvrdnjama, incident se dogodio 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je djevojku upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora nogometaš PSG-a dogovorio je preko prijatelja nadimka Gallo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smještaj da dođe u Francusku i upozna ga.

- Zbog iznude pritisnut sam izložiti svoj život i svoju obitelj. Jako sam uzrujan, ali odsad ću iznijeti i govoriti o svemu što mi se dogodilo s tom djevojkom - poručio je potreseni brazilski nogometaš Neymar na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je spomenutog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

Razmjenjivali su nježnosti, tvrdi se u dokumentu, a Neymar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao djevojku bez njena pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se izaći sa slučajem u javnost.

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.09.2019.

    Mislila se mala uvalit,pa kad je vidila da od tog nema ništa, ajmo onda to bar unovčit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare