To je to što me zanima!

Nekad je bila seksi milijunašica, a sad je prosjakinja koja se bori s ovisnošću i teškom depresijom

Burnu vezu Jeremyja i Loni obilježio je dolazak policije nekoliko puta na vrata njihovog doma. Naime, glumac je tukao Willison, slomio joj je rebra, ozlijedio vrat i izgrebao joj lice i tijelo. Danas je neprepoznatljiva
Vidi originalni članak

Nekadašnja manekenka Loni Willison (38), bivša supruga Jeremyja Jacksona (41), zvijezde 'Spasilačke službe', mjesecima je već beskućnica i ne izgleda više ni upola zanosno od onoga kakvu ju pamte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, ona često izazove interes javnosti nakon što se njezine fotografije pojave u medijima, a zatim obiđu čitav svijet. Za nekoć zgodnom plavušom savršene linije, 'uzdisali' su mnogi muškarci, a sada traži hranu po smeću na ulicama Los Angelesa. Willison je od seksi milijunašice postala neprepoznatljiva prosjakinja, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Upala je i u tešku depresiju.

LONI WILLISON Imala je milijune i za njome su mnogi 'slinili', sad jede iz kanti

Nedavno su, bivšu ljepoticu, ponovno uhvatili američki paparazzi u neprepoznatljivom izdanju. Ona je u tim trenutcima kopala po smeću. Nakon što su prošle godine neke od njezinih fotografija izašle u javnost, nekoliko njezinih bivših prijatelja i poznanika pokrenuli su akciju da joj se pomogne te da ju sklone s ulice, ali u tome nisu uspjeli. 

Kako su pisali strani mediji, Loni se, navodno, samo otuširala i najela u hotelu i ponovno vratila životu na ulicama Los Angelesa.  Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je nitko neće silovati na ulici.

LONI WILLISON Seksi milijunašica sada živi na ulici, hranu nalazi po smeću

S Jeremyjem se vjenčala 2012., ali su se rastali vrlo brzo. Prije pet godina doživjela je psihički slom i izgubila posao asistentice u centru za kozmetičke operacije. Ranije je ljepotica krasila razne naslovnice časopisa, a nakon traume zbog veze s Jeremyjem, ovisnikom koji se počeo drogirati još za vrijeme snimanja 'Spasilačke službe', nikada se nije liječila kod psihijatra, već se odala raznim porocima.

Burnu vezu Jeremyja i Loni obilježilo je nekoliko dolazaka policije na vrata njihovog doma. Glumac je tukao Willison, slomio joj je rebra, ozlijedio vrat i izgrebao joj lice i tijelo. Ipak, ona ga je odbijala prijaviti policiji jer ga se bojala, već su to morali učiniti susjedi.

Nakon prekida, strani mediji pisali su kako joj je trebalo nekoliko mjeseci da se oporavi. Loni se povukla u sebe, a glumca je prijavila naknadno nakon što su ga izbacili iz kuće Celebrity Big Brothera, showa u kojem je sudjelovao, kada je na televiziji pokazao grudi manekenke Chloe Goodman. 

Bivša manekenka dala je i otkaz te kako je bila bez prihoda izgubila je sve što je imala te se njezino stanje pogoršalo.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • sljastrava 22.10.2021.

    Svi smo zanosni na slikama.Malo šminke,frizurica i to je to.A,kad te takozvane ljepotice uslikaju na ulici bez pudera i ostalog,iste su kao i ona.

  • danijel horvat 22.10.2021.

    E to ja zovem "make over"

  • aria1970 22.10.2021.

    U potpunosti se slazem s.njom Izabrala je takav zivot i u njemu uziva Vidjela je da bogati snobovi i ostali patnici koji pate da budu videni i da imaju nemaju zivot tj da je to sve gluma i odlucila se na to sto se vec odlucila i to triba postivati Ako je bolesna triba joj pomoc ako hvala bogu pa nije pustite je da uziva 

Komentiraj...
Vidi sve komentare