Obavijesti

Show

Komentari 13

Nekad je bila seksi milijunašica, a sad je prosjakinja koja se bori s ovisnošću i teškom depresijom

Nekad je bila seksi milijunašica, a sad je prosjakinja koja se bori s ovisnošću i teškom depresijom
5

Burnu vezu Jeremyja i Loni obilježio je dolazak policije nekoliko puta na vrata njihovog doma. Naime, glumac je tukao Willison, slomio joj je rebra, ozlijedio vrat i izgrebao joj lice i tijelo. Danas je neprepoznatljiva

VIDEO

Nekadašnja manekenka Loni Willison (38), bivša supruga Jeremyja Jacksona (41), zvijezde 'Spasilačke službe', mjesecima je već beskućnica i ne izgleda više ni upola zanosno od onoga kakvu ju pamte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Naime, ona često izazove interes javnosti nakon što se njezine fotografije pojave u medijima, a zatim obiđu čitav svijet. Za nekoć zgodnom plavušom savršene linije, 'uzdisali' su mnogi muškarci, a sada traži hranu po smeću na ulicama Los Angelesa. Willison je od seksi milijunašice postala neprepoznatljiva prosjakinja, a s ovisnošću o opijatima bori se već godinama. Upala je i u tešku depresiju.

Imala je milijune i za njome su mnogi 'slinili', sad jede iz kanti
Imala je milijune i za njome su mnogi 'slinili', sad jede iz kanti

Nedavno su, bivšu ljepoticu, ponovno uhvatili američki paparazzi u neprepoznatljivom izdanju. Ona je u tim trenutcima kopala po smeću. Nakon što su prošle godine neke od njezinih fotografija izašle u javnost, nekoliko njezinih bivših prijatelja i poznanika pokrenuli su akciju da joj se pomogne te da ju sklone s ulice, ali u tome nisu uspjeli. 

EXCLUSIVE: Loni Willison seen with what appears to be a heavily coated crack pipe and syringes while cleaning out paraphernalia bag on the streets looking gaunt. The former fitness model, who was married to former Baywatch star Jeremy Jackson, has been ho

Kako su pisali strani mediji, Loni se, navodno, samo otuširala i najela u hotelu i ponovno vratila životu na ulicama Los Angelesa.  Novinarima je rekla da više nema telefon, ali ima dovoljno hrane i mjesto za spavanje. Prethodno je otkrila kako se ne tušira po godinu dana jer je tako sigurna da je nitko neće silovati na ulici.

Seksi milijunašica sada živi na ulici, hranu nalazi po smeću
Seksi milijunašica sada živi na ulici, hranu nalazi po smeću

S Jeremyjem se vjenčala 2012., ali su se rastali vrlo brzo. Prije pet godina doživjela je psihički slom i izgubila posao asistentice u centru za kozmetičke operacije. Ranije je ljepotica krasila razne naslovnice časopisa, a nakon traume zbog veze s Jeremyjem, ovisnikom koji se počeo drogirati još za vrijeme snimanja 'Spasilačke službe', nikada se nije liječila kod psihijatra, već se odala raznim porocima.

Exclusive - Loni Willison out and about, Santa Monica, Los Angeles, USA - 25 Mar 2021

Burnu vezu Jeremyja i Loni obilježilo je nekoliko dolazaka policije na vrata njihovog doma. Glumac je tukao Willison, slomio joj je rebra, ozlijedio vrat i izgrebao joj lice i tijelo. Ipak, ona ga je odbijala prijaviti policiji jer ga se bojala, već su to morali učiniti susjedi.

EXCLUSIVE: Baywatch star Jeremy Jackson

Nakon prekida, strani mediji pisali su kako joj je trebalo nekoliko mjeseci da se oporavi. Loni se povukla u sebe, a glumca je prijavila naknadno nakon što su ga izbacili iz kuće Celebrity Big Brothera, showa u kojem je sudjelovao, kada je na televiziji pokazao grudi manekenke Chloe Goodman. 

Bivša manekenka dala je i otkaz te kako je bila bez prihoda izgubila je sve što je imala te se njezino stanje pogoršalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin