To je to što me zanima!

Nekad je bila velika zavodnica, a sad 'bježi' od javnog života

Nikita je i dalje ostala prepoznatljiva po svojim krupnim, plavim očima i prodornom pogledu. Od kraja snimanja 'nabacila' je nekoliko kilograma i vodi miran život...
Vidi originalni članak

Prošlo je čak 22 godine od prve epizode serije 'Nikita' gdje su glavne uloge imali Peta Wilson (48) i Roy Dupuis (56). Peta je glumila atraktivnu tajnu agenticu koja je zavodila muškarce diljem svijeta, a prije 18 godina završilo je snimanje posljednje epizode.

U proteklih nekoliko godina Peta je podosta promijenila izgled, ali i dalje nije odustala od svoje zanosne plave kose. Jedno vrijeme je bila proglašena najseksi ženom na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dalje ostala prepoznatljiva po svojim krupnim, plavim očima i prodornom pogledu. Od kraja snimanja 'nabacila' je nekoliko kilograma i vodi miran život. 

Ne pojavljuje se često u javnosti niti javno iznosi svoj privatni život. Uzela je dugogodišnju pauzu od glume. Bila je pet godina u vezi s redateljem Damianom Harrisom (61) s kojim ima sina Marlowa (13). Od tad nije javnosti predstavljala niti jednog muškarca koji je ušao u njezin život. 

Prije šest godina Peta je izdala kolekciju gaćica pod nazivom 'Wylie Wilson'. Počela ih je tad prodavati u robnim kućama u Kaliforniji, ali trenutačno se zna kako stoji s vlastitim biznisom. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 3.14cka 19.09.2019.

    Izgleda ko dobrodržeća 60 godišnjakinja.

  • kung fu panda 18.09.2019.

    To mi je bila odlična serija

  • 18.09.2019.

    Peta je bila super ženska. I sad je ok. Drži se dostojanstveno i ne plastičari po sebi. Barem zasada.:) super, tako treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare