To je to što me zanima!

Nekad je u isti restoran vodio Jennifer, danas vodi Angelinu

Brad Pitt odveo je Angelinu Jolie na romantičnu večeru u restoran 'De Mondion' na Malti u koji je prije osam godina odveo svoju tadašnju suprugu Jennifer Aniston
Vidi originalni članak

Brad Pitt (47) odveo je Angelinu Jolie (36) na romantičnu večeru na Malti u restoran 'De Mondion', isti onaj u koji je 2003. godine odveo i svoju tadašnju suprugu Jennifer Aniston. Prema pisanju US magazina, sjedili su gotovo za istim stolom za kojim su prije osam godina sjedili Brad i Jennifer, držali jedno drugo za ruku i uživali u brojnim specijalitetima. Brad, koji trenutačno na Malti snima svoj novi horor film 'World War Z', šokirao je obožavatelje prstenom na ruci koji nalikuje vjenčanom.

- Bili su jako, jako romantični. Poput para koji se voli - rekao je nepoznati izvor.

Par je, kako tvrdi izvor, u restoran došao oko 19 sati, pojeli su sve sa svojih tanjura, svatko od njih popio je po pet čaša vina, a restoran su napustili oko 22 sata.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_57334 23.06.2011.

    ma ja ne znam kako ju je uopce moga na maltu odvesti, kamoli sjesti "za gotovo istim stolom". e, ovo je horor, a ne taj film kojeg on snima.

  • medeki 23.06.2011.

    tu je vjerojatno zbog dobre hrane, a ne zbog uspomene na bivšu !

  • PROVOKATOR_7 23.06.2011.

    Svidjelo mu je jelo tamo i opet se vratio. Velika stvar, uporno ih želite posvađati i rastaviti. Pustite ih na miru da usvoje još kojih 10-ak djece i tako im uljepšaju živote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare