To je to što me zanima!

Nekad su bili zvijezde, a danas nemaju novca za nove pjesme

Marina Perazić, koja je pjevala u Denis&Denis, bila je seks-simbol. Daniel Popović (59) bio je četvrti na Euroviziji s “Džuli”, a Ella je imala hit pjesmu 'Iza ponoći'
Vidi originalni članak

Iako ih na sceni nema već dva desetljeća nekadašnje zvijezde raspametile su solinsku publiku. Danas Danijel Popović (59), Ella (44) i Marina Perazić (56) pjevaju po svadbama, domjencima i “trash partyjima”.

Svoje hitove pjevali su u petak u solinskom noćnom klubu. Nakon velikog hita “Iza ponoći“, Ella je nestala s pozornice. Ponovno je počela nastupati po klubovima prije godinu dana.

- Devedesetih nisam imala dojam da sam zvijezda, barem što se tiče novca, ali s tom pjesmom bila sam prva na top-ljestvicama - kaže Ella, koja danas pjeva po svadbama i domjencima. Marina Perazić, koja je pjevala u Denis&Denis, bila je seks-simbol.

- Nije me to nikad fasciniralo. Diplomirana sam građevinarka, a spuštali su me na razinu nekog mesa i toga se sramim - kaže Marina. Na vrhuncu karijere otišla je s dečkom u New York. Mislila je ostati šest mjeseci, no ostala je devet godina. Kako je brzo potrošila ušteđevinu, radila je kao konobarica i dadilja.

Vrativši se u Hrvatsku, potkraj devedesetih snimila je album “Ista kao more“, no nije prošao zapaženo. Denis&Denis ponovno se okupio prije dvije godine i imali su petnaestak koncerata, no Marina kaže da nemaju više gaža jer su preskupi.

Posljednjih godina živi u Novom Sadu gdje poučava zumbu jer u rodnoj Rijeci 12 godina nije mogla naći posao, a sudjelovala je i u reality showu “Farma”. Daniel Popović (59) bio je četvrti na Euroviziji s “Džuli”, a danas nastupa na trash festivalima. Živi u Ljubljani s četvrtom suprugom Aleksandrom i, kako kaže, danas je socijalni slučaj. 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • jozabroz 10.02.2015.

    da se mene pita, nebi dobili ni ovoliko prostora u medijima danas,,trebalo je mislit ranije,, pa bahatosti i trosenju nije bilo kraja ali nisu bas ni razmisljali da si npr trebaju osigurat neku kucu imanje,itd,pa se nebi danas vukli i spavali po rupama,,da ponovim,nimalo ih ne zalim,, cak stovise..

  • plutarh 09.02.2015.

    zanimljivo je da je Marina u Americi "potrošila ušteđevinu" (koju je valjda ponesla odavde) i umjesto da se kao diplomirana inženjerka građevine vrati nakon devet godina s hrpom love - ona se vratila ovdje da bi bila socijalni slučaj - nekaj tu opako ne štima !

  • bajica1009 09.02.2015.

    Pa nisu ni bili naši osim za vrijeme rata da prežive , jedno je u Beogradu ili americi a drugo u Sloveniji, kako naši pjevači po ćemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare