To je to što me zanima!

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Vidi originalni članak

Viktor Živojinović (26), mlađi sin Lepe Brene (63)zablistao je u novoj transformaciji na jednom događaju u Beogradu. U društvu majke, popularne pjevačice, stigao je na promociju jednog brenda, a mnogi su primijetili kako Viktor odlično izgleda. 

VESELA ATMOSFERA Sin Lepe Brene ima novu curu! Pjevačica se s njom zabavljala i plesala na obiteljskom slavlju

Viktor je nosio crnu odjevnu kombinaciju koju je upotpunio s maslinasto zelenim sakoom. Njegova majka, Lepa Brena, odlučila se za nešto blještaviju kombinaciju.

Na sebi je imala svjetlucavo odijelo ružičaste boje, a kosu je skupila u punđu.

Mnogi su primijetili vitku figuru mladog Viktora, a tajna njegovog izgleda je u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje. 

DUGO RADI NA TOME 'Viktore, jesi li to ti?' Sin Lepe Brene izgubio je 70 kilograma, pogledajte kako sad izgleda

Naime, dugo vremena borio se s viškom kilograma pa je odlučno napravio drastičnu promjenu. On je ranije priznao kako je svojevremeno imao 163 kilograma, a proces mršavljenja dijelio je s pratiteljima na društvenim mrežama. 

Rezultat predanosti bio je gubitak od čak 70 kilograma pa su ga pratitelji obasipali brojnim komentarima podrške, piše Blic. U skidanju suvišnih kilograma pomogla mu je i liposukcija jer je želio skinuti još masnih naslaga oko trbuha, koje su se najteže topile. 

- Važnije mi je da se zategnem i da mišići imaju dobru formu - govorio je tada. 

POPULARNI GLAZBENICI U REGIJI Znate li kako se Mimi Mercedez, Lepa Brena ili Grše zaista zovu? Evo i odakle im pseudonimi...

Lepa Brena jednom je prilikom izjavila da joj je bilo teško gledati sina kako je nezadovoljan. 

- Bila sam tužna kada sam vidjela da dijete od 18 godina ima više od 160 kilograma. Što mi vrijedi cijelo bogatstvo ovog svijeta kada vidim da je  dijete nezadovoljno sobom, a ne znate kako da mu pomognete, kao roditelj ili pedagog - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Linz 27.04.2024.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, potresa, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ...........Amen !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare