To je to što me zanima!

Nekada su bile 007 ljepotice, a sad su samo bake ili kućanice

Britt Ekland, Eunice Gayson, Jenny Hanley i Madeline Smith u serijalu o Bondu su bile seks-bombe. Na izložbi su pozirale pokraj auta koje je nekad vozio tajni agent
Vidi originalni članak

Bila sam opsjednuta Jamesom Bondom od 1962. Tada sam gledala “Dr. No”. Pisala sam producentu i preklinjala ga da mi da ulogu, rekla je Britt Ekland (69). 

Šveđanka se 1974. proslavila ulogom Mary Goodnight u filmu o najpopularnijem tajnom agentu 007 “Čovjek sa zlatnim pištoljem”. James Bond ove godine slavi 50. rođendan. Glumica je prošli vikend u tehničkom muzeju u Hampshireu otvorila izložbu njegovih vozila. Pozirala je kraj Aston Martina iz 1964. Njezinu kolegicu i prvu Bondovu djevojku Eunice Gayson (83) oduševio je Phantom Rolls Royce iz 1937. Britanka poslije blockbustera “Dr. No” i “Iz Rusije s ljubavlju” nije imala većih uloga, ali njezina kći pojavila se 1995. u Bondovu filmu “Zlatno oko”.

- Ponosna sam što je baš mojem liku, Sylviji Trench, Sean Connery rekao: ‘Drago mi je, ja sam Bond, James Bond’ - izjavila je Eunice.

Posljednju ulogu imala je u mjuziklu londonskog kazališta prije 12 godina. Glumila je Crvenkapičinu baku.

Bondove aute, motocikle, čamce, avione i padobrane razgledala je i njegova bivša djevojka Jenny Hanley (64) iz šestog filma “U službi njezina veličanstva” iz 1969. Družila se s Madeline Smith (62).

- Conneryja je u filmu ‘Živi i pusti umrijeti’ 1973. naslijedio Roger Moore. Žene su me mrzile jer sam radila s njim - izjavila je Madeline.

Nijedan Bond nije došao na izložbu. Sean Connery (81) ima problema sa srcem i nije snimao od 2005.Roger Moore (84) lani je glumio u “A Princess for Christmas”. 

Mijenjala ju je Njemica Nikki

Glas Eunice Gayson ne može se čuti u Bondovim filmovima. Umjesto nje, rečenice je u oba filma izgovarala njemica Nikki van der Zyl (76).

Zarađivala kao dadilja i DJ-ica

Engleskinja Jenny Hanley u mladosti je bila manekenka. Školovala se u švicarskoj i radila kao dadilja. Obožava glazbu pa je bila i uspješna radijska dj-ica.

Prva je djevojka Rogera Moorea

Madeline je glumila gospođicu caruso. crtač stripa J Edward Oliver portretirao ju je ‘60-ih i ‘70-ih godina. Obožavao ju je zbog velikih grudi.

Bio je najseksi muškarac i sa 69 godina

Škotski glumac Sean Connery u mladosti je bio mljekar i član mornarice. Trenirao je bodybuilding. Sa 69 godina proglasili su ga najseksepilnijim muškarcem. Sedam puta bio je James Bond.

Tajnog agenta glumio je sedam puta

Nekad je reklamirao zubne paste i pletivo. Glumio je u sedam filmova o Jamesu Bondu. Američka filmska akademija izabrala ga je 2004. za najboljeg tajnog agenta svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • miladraga 18.01.2012.

    Meni je jedini pravi Bond bio i ostao jedino Sean Connery, a što se tiče naslova, dame izgledaju super!

  • medeki 17.01.2012.

    Da, bile su to prelijepe žene, kao i glavni glumac, za razliku od ovog zadnjeg. I znam da ću dobit minuse, ali takav film traži prezgodnog glavnog junaka...ali ovaj je daleko od toga !

  • tajnamoja 17.01.2012.

    Stvarno sam očekivala slike svih navedenih prije i poslije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare