Obavijesti

Show

Komentari 4

Nekada su bile 007 ljepotice, a sad su samo bake ili kućanice

Nekada su bile 007 ljepotice, a sad su samo bake ili kućanice
6

Britt Ekland, Eunice Gayson, Jenny Hanley i Madeline Smith u serijalu o Bondu su bile seks-bombe. Na izložbi su pozirale pokraj auta koje je nekad vozio tajni agent

VIDEO

Bila sam opsjednuta Jamesom Bondom od 1962. Tada sam gledala “Dr. No”. Pisala sam producentu i preklinjala ga da mi da ulogu, rekla je Britt Ekland (69). 

Šveđanka se 1974. proslavila ulogom Mary Goodnight u filmu o najpopularnijem tajnom agentu 007 “Čovjek sa zlatnim pištoljem”. James Bond ove godine slavi 50. rođendan. Glumica je prošli vikend u tehničkom muzeju u Hampshireu otvorila izložbu njegovih vozila. Pozirala je kraj Aston Martina iz 1964. Njezinu kolegicu i prvu Bondovu djevojku Eunice Gayson (83) oduševio je Phantom Rolls Royce iz 1937. Britanka poslije blockbustera “Dr. No” i “Iz Rusije s ljubavlju” nije imala većih uloga, ali njezina kći pojavila se 1995. u Bondovu filmu “Zlatno oko”.

- Ponosna sam što je baš mojem liku, Sylviji Trench, Sean Connery rekao: ‘Drago mi je, ja sam Bond, James Bond’ - izjavila je Eunice.

Posljednju ulogu imala je u mjuziklu londonskog kazališta prije 12 godina. Glumila je Crvenkapičinu baku.

Bondove aute, motocikle, čamce, avione i padobrane razgledala je i njegova bivša djevojka Jenny Hanley (64) iz šestog filma “U službi njezina veličanstva” iz 1969. Družila se s Madeline Smith (62).

- Conneryja je u filmu ‘Živi i pusti umrijeti’ 1973. naslijedio Roger Moore. Žene su me mrzile jer sam radila s njim - izjavila je Madeline.

Nijedan Bond nije došao na izložbu. Sean Connery (81) ima problema sa srcem i nije snimao od 2005.Roger Moore (84) lani je glumio u “A Princess for Christmas”. 

Mijenjala ju je Njemica Nikki

Glas Eunice Gayson ne može se čuti u Bondovim filmovima. Umjesto nje, rečenice je u oba filma izgovarala njemica Nikki van der Zyl (76).

Zarađivala kao dadilja i DJ-ica

Engleskinja Jenny Hanley u mladosti je bila manekenka. Školovala se u švicarskoj i radila kao dadilja. Obožava glazbu pa je bila i uspješna radijska dj-ica.

Prva je djevojka Rogera Moorea

Madeline je glumila gospođicu caruso. crtač stripa J Edward Oliver portretirao ju je ‘60-ih i ‘70-ih godina. Obožavao ju je zbog velikih grudi.

Bio je najseksi muškarac i sa 69 godina

Škotski glumac Sean Connery u mladosti je bio mljekar i član mornarice. Trenirao je bodybuilding. Sa 69 godina proglasili su ga najseksepilnijim muškarcem. Sedam puta bio je James Bond.

Tajnog agenta glumio je sedam puta

Nekad je reklamirao zubne paste i pletivo. Glumio je u sedam filmova o Jamesu Bondu. Američka filmska akademija izabrala ga je 2004. za najboljeg tajnog agenta svih vremena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao