To je to što me zanima!

Nekadašnja ljepotica Lara Flynn Boyle se unakazila operacijama

Ova nekad prelijepa glumica je samo još jedan u nizu primjera kako Hollywood ne oprašta starenje. Unatoč želji da izgleda bolje, operacije kojima se podvrgnula su je unakazile
Vidi originalni članak

Glumica Lara Flynn Boyle, najpoznatija po ulozi u seriji 'Twin Peaks' danas je daleko od ljepotice na koju su većina navikli. Zahvaljujući brojnim plastičnim operacijama danas je skoro pa neprepoznatljiva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 2017. je imala problema i s anoreksijom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Larine (44) nekad savršene crte lica danas su uglavnom podbuhle, a najistaknutije su povećane usne s kojima je drastično promijenila svoj izgled. 

Iako glumica nikada nije potvrdila da je otišla pod nož, prvi znakovi plastičnih operacija mogli su se vidjeti početkom 2000-ih, dok je hodala s Jackom Nicholsonom.

Kad se 2006. udala za agenta za nekretnine Donald Ray Thomas II, još jednom se činilo kao da je glumica odlučila otići na daljnje, a mnogi stručnjaci su vjerovali da je bila podvrgnuta većem broju rinoplastike, povećanjima usana, da je stavila filere u obraze i obrve te da je napravila lifting lica.

Larino nekoć definirano lice čini se natečenije nego ikad prije, što bi moglo biti rezultat razlijevanja filera što uzrokuje opuštene obraze piše britanski Daily Mail.

Govoreći prije 12 godina, Lara je priznala da se brine da će ostariti i da će se broj uloga koje joj se nudi drastično smanjiti. 

POŽALILI SU Oni su pretjerali s botoksom: Slavni čija su se lica izobličila

- Znam da mi možda ponestaje vremena. Jednostavno nema toliko uloga za starije žene. Na razini taštine uopće se ne radujem starenju - mislim da sada izgledam prilično dobro - rekla je zvijezda Twin Peaksa

Idi na 24sata

Komentari 10

  • undžgapar 24.03.2021.

    davno krenulo s bespotrebnim "čvaljama".

  • nomistakes 24.03.2021.

    svaka druga vijest od 24 sata portala je istinita kao i broj Larinih godina što upravo navedoste 😂😂😂😂😂

  • Provokacija 23.03.2021.

    Joj ova je sigurno trebala novu putovnicu s novom slikom pravit

Komentiraj...
Vidi sve komentare