To je to što me zanima!

Neki bi stvarno trebali pripaziti smiju li nekome reći ‘kolega’

Danas sebe mnogi nazivaju glumcima, po čemu bi ispalo da su kolege velikana poput Šerbedžije, Nadarevića... Ajmo to reći ovako, mnogi su pjevali, recimo, u crkvenom zboru, pa baš nisu kolege Franka Sinatre
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana opet je došla vijest kak je film “Murina” osvojio još jednu nagradu. Ovaj put je bila riječ o filmskim festivalima u Rumunjskoj i Sloveniji. Vjerojatno ste čuli da je film Antonete Alamat Kusijanović nagrađen i na čuvenom festivalu u Cannesu.

Nagrade koje Murina dobiva, sve je teže pratiti, samo se “množe”. Jurica Pavičić za roman “Crvena voda” dobio je samo u Francuskoj tri velike nagrade, proglašen je i najboljim europskim krimićem. Rade Šerbedžija nedavno se pohvalio kako glumi u seriji “Slow horses”’, a ovaj put jedan od kolega na setu mu je i Gary Oldman.

I Maksim Mrvica se pohvalio kako je prvi koji u Kini ima turneju nakon pandemije, a i prvi je glazbenik kojeg je najmljogoljudnija zemlja pustila da može nastupati. Dokaz je to da se može uspjeti i izvan granice Hrvatske, samo treba imati pravi proizvod. No, onda pogledamo ove naše prilike, serija i filmove koje nam nude, kojima nas, zapravo, truju.

Vjerujte, kad čujete hrvatska humoristična serija, bježite od toga što dalje, profitirati ne možete, kao ni nasmijati se, samo moždane vijuge mogu nastradati. Takva je u takvim, hm, teško je reći serijama, i gluma. I nevjerojatno je da kad pogledate samo nisku naših velikana, poput Rade Šerbedžije, Fabijana Šovagovića, Borisa Dvornika, Mustafe Nadarevića ili nedavno preminulog Žarka Potočnjaka...

2. DIO: ŽARKO POTOČNJAK Po okrečenoj Akademiji gađao se ugljenom, a kontrolor ga u New Yorku htio izbaciti iz vlaka

Neki danas sebe nazivaju glumcima, po čemu bi ispalo da su kolege. Ajmo to reć ovako, mnogi su pjevali, recimo, u crkvenom zboru, pa baš nisu kolege Franka Sinatre.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Magneto 30.10.2021.

    Tko je to?

  • Mehmety 30.10.2021.

    Gotovo sigurno osvrt na objavu od neki dan sirotana koji sebe smatra glumcem, Asim Ugljena, koji se na društvenim mrežama opraštao od "svog kolege" Žarka Potočnjaka patetično ljigavim tekstom kojim sebe onako nebitnog diže u neke glumačke visine koje nikada neće dostići

  • djuro 987 30.10.2021.

    Potpisujem ovo za serije,ovo što se trenutno prikazuje je u najmanju ruku žalosno,neznam imena tih serija ali nisu ni zaslužile da zapamtim.Kako glumcima nije neugodno,malte ne glume da su retardirani da bi kao nekoga nasmijali,znam da su novci novci ali recite produkciji da je to živi užas,nemojte glumiti u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare