To je to što me zanima!

Nela Kocsis se osvježila u rijeci pa je pokazala zanosnu figuru

Moraš napisati upozorenje za one slabog srca, napisala joj je kolegica Bojana Gregorić Vejzović, a jedna pratiteljica poručila joj je da izgleda kao milijun dolara
Vidi originalni članak

Osječka glumica i dalje prikuplja komplimente na društvenoj mreži. Nela Kocsis (47) sada je pozirala u bikiniju, a fotke su nastale prije kupanja u rijeci.

- Moraš napisati upozorenje za one slabog srca - napisala joj je kolegica Bojana Gregorić Vejzović, a jedna pratiteljica poručila joj je da izgleda kao milijun dolara.

Nela glumi u ansamblu Gradskoga kazališta Gavella. Na društvenim mrežama često privlači pažnju mladenačkim izgledom.

- Od mame sam naslijedila i stas i crte lica. Jako joj sličim. Zahvalna sam i na fizičkoj građi jer mi tijelo omogućuje da mogu glumiti i babu, i zavodnicu, i sredovječnu ženu - rekla je jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • StapickoKasika 09.08.2017.

    Stalno je vidim u Sparu da kupuje grah salatu i ozujsko. Ona je ili slicna neka tesko.

  • Mthesecond 09.08.2017.

    Ima nešto lijepo u pogledu ta žena (dakako uz obline koje ime,figuru koju ima,taj neki aspekt...hahaha...) Poručio bih svim četrdeset sedmogodišnjakinjama da se ugledaju na nju :))) Dakako i onima starijima i mlađima....To je ono za čim moraju težiti,to je to držanje :)) Karakterno ne znam kakva je,ali eto ako je suditi po pogledu,očima rekao bih da je duša od žene :)

  • Čavoglavi Hrvat 09.08.2017.

    Gledajte me, hvalite me, jesam lijepa, jesam li, jesam li?

Komentiraj...
Vidi sve komentare