To je to što me zanima!

Nela Koscis: Mlikota mi je tajio da je vješt sa štapom

Na humanitarnom turniru u hotelu Westin Duje Draganja i Marko Tolja zajedno su igrali partiju biljara te pobjedili konkurenciju u srijedu navečer
Vidi originalni članak

U Kristalnoj dvorani hotela Westin otvoreno je 32. Europsko seniorsko prvenstvo u biljaru, a prije toga nekoliko partija biljara odigrale su i poznate osobe poput Duje Draganje, Marka Tolje i Vedrana Mlikote. Marko i Duje igrali su u paru i pobijedili.
- Biljar je jedan od sportova koje cijenim jer zahtijeva preciznost - rekao je Duje. Osim njih, u paru su igrali i Vedran Mlikota (40) te njegova djevojka Nela Koscis (39), koji su zajedno prvi put u životu odigrali partiju biljara.
- Biljar igram cijeli život, ali nikad nisam igrao za novac već samo iz zabave - rekao je Vedran koji je ostao iznenađen koliko dobro supruga Nela barata biljarskim štapom.
- Sad sam vidjela da je on vrlo vješt u tome, a to mi je cijeli život tajio - kazala je Nela koju su profesionalci učili kako se igra dok je išla u školu u Osijeku. Natjecanje poznatih bilo je humanitarnog karaktera, a na Europskom natjecanju profesionalnih igrača biljara sudjelovat će oko 300 igrača iz 33 zemlje. Pjevale su Ivana i Marija Husar.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • prepametna 18.03.2010.

    vau...

  • johntaylor 18.03.2010.

    He.ote taj Mlikota je samo takoav ljigo....a tip misli da je neka fasa...jao

  • 18.03.2010.

    @slama to je tinejderica u zavrsnoj fazi...bwuahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare