To je to što me zanima!

Nela Zlatar napustila je ‘Larin izbor’, dobila je ulogu u filmu

Neće me biti dva mjeseca, ali nakon što se vratim, bit će krš i lom, rekla je Ecija Ojdanić.Zbog uloge u filmu morala je plavu poludugu kosu odrezati i obojiti u smeđe
Vidi originalni članak

Na snimanju me neće biti dva mjeseca, ali nakon što se vratim, bit će krš i lom, rekla je Ecija Ojdanić (38). 

Glumica nije željela otkriti radnju filma ni lik koji će igrati. Ecija je početkom mjeseca set serije “Larin izbor” zamijenila snimanjem filma “Hitac” koji režira njezin suprug Robert Orhel. Unatoč tome, lik Nele Zlatar i dalje će biti prisutan u “Larinu izboru” jer je glumica snimila sve scene unaprijed. 

Ecija se na snimanje serije vraća za mjesec dana. Zbog uloge u filmu morala je plavu poludugu kosu odrezati i obojiti u smeđe. Kolege su pohvalile njezinu radikalnu promjenu imidža. 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • mila 19 27.11.2012.

    dobila ulogu u muževom filmu...prevod:muž joj dodijelio glavnu ulogu i zlatar napustila seriju...nadajmo se oskaru! ka i uvik ili barenko zlatnom laviću!

  • Cokoladica_1 27.11.2012.

    meni je to teško sranje od serije, glumci su očajni!!!

  • Elizabeta_2 27.11.2012.

    Larin izbor je na žalost po mnogo toga jedna od najglupljih stvari koja se prikazuju na tv-u... Još se nikad nije napravila naša sapunica, a da se pri tome nije moralo pretjerivati... Gledatelji vole pogledati seriju, ali isto tako, vole doživjeti i njezin kraj.. a ne da ga moraju čekati kao ozeblo sunce, zaboravljajući pri tome, o čemu se u seriji od početka uopće radilo... i ako smijem nadodati, uloga Lare- PROMAŠENI SLUČAJ!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare