To je to što me zanima!

Nelly se nagodio sa ženom koja ga je optužila za zlostavljanje

Nakon što je sve bilo gotovo navodno joj je dao sto dolara i izbacio van. Nelly je, s druge strane, tvrdio da je Monique pristala na seks
Vidi originalni članak

Glazbenik Nelly (43), kojeg domaća publika pamti po hitovima kao što su 'Hot in Here' i 'Dilemma' uspio se nagoditi sa ženom koja ga je optužila da ju je silovao.

ISTRAGA TRAJE Reper Nelly uhićen usred noći: Silovao je ženu u svom busu?

Monique Greene prošlog je listopada izjavila kao je bila u na reperovu nastupu u jednom klubu u Seattleu. Tvrdila je da se nakon nastupa družila s njim te da ju je kasnije pozvao u svoju autobus s kojim je bio na turneji. Tamo ju je, tvrdila je, prisilio na oralni i vaginalni seks.

Nakon što je sve bilo gotovo navodno joj je dao sto dolara i izbacio van. Nelly je, s druge strane, tvrdio da je Monique pristala na seks.

"NEVIN SAM" Policija ga pustila: Nelly tvrdi da su optužbe za silovanje laž

Državno odvjetništvo odustalo je od slučaja jer Greene nije htjela surađivati. Na kraju su se i obje strane dogovorile da će od svega odustati, a, kako tvrdi reperov odvjetnik, nitko nije nikome ništa morao platiti.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • PeroTikulić 29.09.2018.

    evo još jedna gold diggerica hahaha

  • Puta Madre 29.09.2018.

    Može pitanje za Nelliya,kad skineš kapu jeli ti ostane kopča na čelu?

  • Inteligencija 29.09.2018.

    Dobila 100 dolara pa se uvrijedila očekivala vezu

Komentiraj...
Vidi sve komentare