To je to što me zanima!

Nema koktel zabava: Meghan i Harry bili na otvorenju dućana

Nakon odstupanja s kraljevskih dužnosti, jedan od izvora prihoda ovog para trebao je biti i njihovo pojavljivanje na raznim eventima. No, bili su samo na otvaranju lokalnog dućana
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Prve snimke Meghan i Harryja iz Los Angelesa: Imaju maske

Plan Meghan Markle (38) i princa Harryja (35) bio je da napuštanjem kraljevske obitelji sami zarađuju za život. Sve im je zbog svjetske zdravstvene krize malo zaustavljeno.

Prvo im je i kraljica Elizabeta II. (93) oduzela pravo na korištenje imena 'Sussex Royal', a kad su trebali krenuti s brendiranjem novog imena i proizvoda, zaustavila ih je korona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, jedan od izvora prihoda trebao je biti i njihovo pojavljivanje na raznim eventima. To je i jedan od razloga zašto su se u ovo vrijeme preselili u Los Angeles. No od tog javnog pojavljivanja dosad su ulovili samo otvaranje lokalnog dućana. Od glamuroznih koktel zabava i još glamuroznijeg društva za mladi ambiciozni par zasad nema ništa.

Nešto slično, uz svu silu slavnih, svjetskih zvijezda, trebalo je biti za prvi Archiejev rođendan, koji će imati u svibnju. No kako zasad stvari stoje, sve su stavili 'na led', no male su šanse da organiziraju party za 'susjede'.

Otkako su ostali bez kraljevske titule, obaveza i odgovornosti vezanih uz to, okrenuli su se novim interesima. Meghan se pokušava vratiti u Hollywood, a zajednička im je strast humanitarni rad. Par je nedavno, prvi put otkako je u Los Angelesu, 'uhvaćen' u javnosti, a snimke nadzornih kamera objavio je Daily Mail.

RAZNOSILI HRANU Prve snimke Meghan i Harryja iz Los Angelesa: Imaju maske

Donijeli su pakete hrane pomoći udruzi 'Angel Food', a sami su ih i dostavljali potrebitima. Iako su se jedno vrijeme kretali u društvu zaštitara, kasnije su do stanova socijalno ugroženih te starijih i nepokretnih osoba koje trebaju pomoć išli sami, tvrdi britanski medij i potkrepljuje tezu videom.

- Zazvonio mi je telefon, javio sam se, a žena je samo rekla: ‘Ovdje Meghan iz Project Angel Food’. Pitao sam je trebam li sići do ulaza, nisam imao pojma o kojoj je Meghan riječ. Kad sam primijetio automobile i vidio crvenokosog muškarca, povezao sam o kome je riječ. Divno je da su to napravili i da brinu - ispričao je medijima Dan Tyrell, jedan od mnogobrojnih koji trebaju pomoć.     

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Harry i Meghan u tajnosti su donosili hranu potrebitima...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marialoren 18.04.2020.

    Pa kako su zaboravili napisati da par Meghan i Harry čekaju svoje drugo dijete??? Čudno... Da nije ove slike nebi ni znali.....

  • Ranami 18.04.2020.

    Ona trudna, cijene u funtama a oni su u Los Angelos-u

  • bree77 18.04.2020.

    I super vam je slika, otvaranje trgovine ona trudna na slici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare