To je to što me zanima!

Nema Lokija: Tom Hiddleston odustao od nordijskog boga

Premda je pred njim snimanje trećeg nastavka Thorovih avantura, Tomu Hiddlestonu je očigledno dozlogrdila uloga prevarantskog boga Lokija. Je li to kraj serijala?
Vidi originalni članak

Trenutak, koji je Tomu Hiddlestonu dao priliku da pokaže da 'može i zna', bio je trenutak kada je krenuo glumiti u britanskoj seriji Wallander, nasuprot Kennethu Branaghu. Svojim radom i trudom na toj seriji je tako i upao u oči Branaghu, koji ga je odlučio uzeti za ulogu Lokija u svojem filmu iz 2011. godine, 'Thor'.

Hiddlestona je uloga korijenski promijenila i dala mu je šansu da nastupi još nekoliko puta u toj ulozi, no čini se da je i njemu malo dozlogrdila.

- 'Thor 3' biti će cool jer nisam u toj ulozi bio skoro četiri godine. Volim raditi s Chrisom [Hemsworthom, op. a.]. No ovo će biti moj zadnji put - ustvrdio je glumac.

Kako takva izjava baca jako loše svjetlo na činjenicu da nam 'ubrzo' stiže i treći nastavak 'Osvetnika', 'Osvetnici: Infinity War', Hiddleston se potrudio pojasniti svoju izjavu o tome hoće li glumiti opet kao Loki.

- Ne znam. Stvarno ne znam. Nisu si sve posložili. Izmišljaju radnju kako im padne na pamet - konstatirao je Tom.

Treći (nadajmo se i finalni) dio serijala o Thoru, 'Thor: Ragnarok', u kina bi trebao doći 3. studenog 2017. godine, a sa snimanjem otpočinje ovog lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Little Tut 03.04.2016.

    Bez Hiddlestona je Thor nula, on je jedino što vrijedi. Slobodno ga možete prestati snimati.

  • Nightcrawlerz 03.04.2016.

    ma bit će sigurno. ipak Loki ima važnu ulogu u Infinity Wars-u (njegov Chitauri Scepter ima Mind Gem u sebi, kojeg mu je dao Thanos da sa njim povrati druge gemove koji mu fale za Infinity Gauntlet). :D Btw do sad smo vidili 4 gema u MCU filmovima (Soul, Mind, Space i Reality). fali još Power i Time Gem.

  • blue_devil06 01.04.2016.

    1. april........jer sam nedavno citao da ga ceka snimanje ragnaroka

Komentiraj...
Vidi sve komentare