Obavijesti

Show

Komentari 4

Nema Lokija: Tom Hiddleston odustao od nordijskog boga

Nema Lokija: Tom Hiddleston odustao od nordijskog boga
3

Premda je pred njim snimanje trećeg nastavka Thorovih avantura, Tomu Hiddlestonu je očigledno dozlogrdila uloga prevarantskog boga Lokija. Je li to kraj serijala?

VIDEO

Trenutak, koji je Tomu Hiddlestonu dao priliku da pokaže da 'može i zna', bio je trenutak kada je krenuo glumiti u britanskoj seriji Wallander, nasuprot Kennethu Branaghu. Svojim radom i trudom na toj seriji je tako i upao u oči Branaghu, koji ga je odlučio uzeti za ulogu Lokija u svojem filmu iz 2011. godine, 'Thor'.

Hiddlestona je uloga korijenski promijenila i dala mu je šansu da nastupi još nekoliko puta u toj ulozi, no čini se da je i njemu malo dozlogrdila.

- 'Thor 3' biti će cool jer nisam u toj ulozi bio skoro četiri godine. Volim raditi s Chrisom [Hemsworthom, op. a.]. No ovo će biti moj zadnji put - ustvrdio je glumac.

Kako takva izjava baca jako loše svjetlo na činjenicu da nam 'ubrzo' stiže i treći nastavak 'Osvetnika', 'Osvetnici: Infinity War', Hiddleston se potrudio pojasniti svoju izjavu o tome hoće li glumiti opet kao Loki.

- Ne znam. Stvarno ne znam. Nisu si sve posložili. Izmišljaju radnju kako im padne na pamet - konstatirao je Tom.

Treći (nadajmo se i finalni) dio serijala o Thoru, 'Thor: Ragnarok', u kina bi trebao doći 3. studenog 2017. godine, a sa snimanjem otpočinje ovog lipnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode