To je to što me zanima!

Nema što nije pokazala: Lady GaGa istaknula i grudi i noge

Kroz suknju od tila nazirale su joj se noge i stražnjica, a kad je pozirala rastvorila je rasporak da se sve još bolje vidi. Grudi su joj zamalo ispale iz sakoa, no nije marila
Vidi originalni članak

Poznata je po tome da voli pomicati granice; i u otkačenosti, ali i one dobrog ukusa. Upravo je na granici neukusa bio outfit koji je Lady GaGa (28) odjenula na party Harper's Bazaara u New Yorku. 

Pjevačica je pažnju na crvenom tepihu plijenila, najblaže rečeno, neobičnom i provokativnom odjevnom kombinacijom. Čizmice s vrtoglavo visokom platformom i petom, njen zaštitni znak, ni ovog puta nije ostavila kod kuće u ormaru. Navukla je i mrežaste čarape te se ogrnula tilom koji je imao veliki rasporak tako da joj se vidjela noga do prepona. Kombinaciju je upotpunila crno bijelim sakoom. Ispod sakoa, naravno, nije odjenula apsolutno ništa pa su joj grudi bile 'na izvol'te'. 

Dok je pozirala s Brooke Shields (49) koja je došla u elegantnoj crnoj haljini, Lady GaGa izgledala je pomalo groteskno, no to je nije spriječilo da pozira kao da je glavna zvijezda na partyju. Ipak, nitko nije ostao začuđen pa se tako ne čudimo ni mi jer, to je ipak Lady GaGa i od nje se očekuje sve samo ne odmjerenost i elegancija kad je riječ o odijevanju. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • MirelaBrandt Ex Mihaljevic 08.09.2014.

    ima i gorih koji izbace vise pa nepravite toliki bauk oko toga..

  • _l_ 07.09.2014.

    tako mlada a grudi pljoske

  • greys anatomy 06.09.2014.

    Istaknula noge, a noge ko od patuljka

Komentiraj...
Vidi sve komentare